Microsoft365 (tidligere Office365)

Siden februar 2013 har Office365 været en velfungerende løsning. I april 2020 skiftede Office365 navn og hedder derfor nu Microsoft365. Microsoft365 er meget mere end den populære Office-pakke, og omfatter i dag også løsninger som Teams, Forms, Planner og mange flere. Læs mere om navneændringen her.

Vi har flyttet de fleste af vores kunders Exchange servere til Microsoft365 (tidligere Office365). Migrering til Microsoft365 og den efterfølgende dagligdags support har vi rigtig gode erfaringer med.

Microsoft365 versioner

Microsoft365 fås i mange forskellige versioner (Microsoft kalder det planer). Vi hjælper dig med at finde den der passer til din virksomheds behov. Det kan f.eks. være svært at se, hvilken plan der giver ret til at installere Office-pakken på en Remote Desktop Server (terminal server), og når man har bestilt den forkerte plan, er det en masse værdifuld tid der går til spilde. Så tag os med på råd.

Altid nyeste versioner

Med Microsoft365 har man ret til at bruge de seneste version af Office-pakken. Man kan slå opgradering fra, men reglen er, at man højst må være 2 versioner bagud. Det kan give udfordringer hvis man har integration til ældre systemer som ikke understøtter nye versioner af Office. Vi har en løsning på det, så kontakt os om det.

Installer Office på 5 af dine enheder for hver bruger

Microsoft365 Business Standard er også en god måde at få licenser til Office-pakken, hvor hver enkelt bruger får ret til at installere Office-pakken på 5 enheder (f.eks. på laptop, stationær pc, tablet, smartphone og Remote Desktop Server).

Afhængig af hvilken plan (licenstype), der passer til kundens behov, er der via Microsoft365 og Office365 adgang til en lang række værdifulde hjælpeprogrammer, som hele tiden udvikles og udvides. Microsoft365 er en meget stærk platform, som følger med tiden og sikrer, at virksomheden kan få sine IT-behov opfyldt i takt med den teknologiske udvikling.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.