IT-projektkoordinator

Vi tager ikke imod flere ansøgninger

IT-projektkoordinator

Har du lyst til at arbejde med spændende IT kundeprojekter og interne administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner og har du mod på at blive udfordret?

Så har vi jobbet til dig! 

Gode muligheder for udvikling og alsidige opgaver i et godt arbejdsmiljø i Lystrup nær Århus! 

Du tilbydes en vital rolle hos dynamisk IT-virksomhed i vækst. Du er tæt på beslutningerne og får stor mulighed for at præge den fortsatte udvikling.

”Det er kort og godt verdens bedste arbejdsplads! Her er plads til forskelligheder, meninger og så hygger vi utrolig meget.”

– IT-supporter Dennis Okkerholm.

Hos RIT er vi eksperter i IT-outsourcing, såsom cloud services, hosting og managed serverdrift. Vi er stolte af at have Danmarks mest nærværende kundeservice – og et helt særligt sammenhold kollegerne imellem.

RIT er også gode kolleger

 

Vi forventer du har erfaring med… 

Du har erfaring fra IT-branchen eller en stor IT-afdeling. Vi forestiller os at du har siddet med koordinering og service/drift (Operations). Du besidder god forretningsforståelse og er vant til at omforme behovene til nedskrevne procedurer og planer, som du selvstændigt sørger for bliver forankret. Har du samtidig kendskab til ITIL og et PSA-system som Autotask, ServiceNow eller lignende, er det en fordel. Du har det godt med at få ansvar og at holde mange bolde i luften. Af natur er du en teamplayer, du brænder for at skabe resultater og du besidder en naturlig autoritet.

I tæt samspil med Team Manageren får du ansvaret for at styre vores mange projekter, lave planer, driftsopfølgning og procedurer.

 • Gennem dit daglige virke og motiverende indsats bliver du tovholder på at sikre professionel koordinering og videreudvikling af procedurer, ikke mindst på tværs af teams og i samspil med kunder. Opgaverne spænder vidt:
 • Projektledelse af enkeltstående projekter
 • Koordinering på tværs af projekter og opgaver
 • Brug af professionelt service- og projektstyringssystem (Autotask)
 • Opfølgning på driftsmål
 • Forretningsudvikling med optimering af forretningsgange og procedurer
 • Være bagland for Team Manager, så der kan holdes fokus på ledelse og det tekniske ud mod kunder

Det vigtigste er, at du formår at støtte vores hastige udvikling og være med til at  bringe virksomheden sikkert gennem den nuværende vækstfase.

Det er med andre ord en meget spændende stilling, som både vil udfordre og udvikle den rette kandidat på højt niveau.

Din udvikling er i fokus hos os

Via vores RIT Akademi investerer vi i, at alle vores ansatte får mulighed for at styrke deres kompetencer og tilføje nyt til deres CV. Sammen med din leder laver vi en personlig uddannelsesplan til dig, med fokus på opkvalificering og kompetence-understøttelse.

RIT er også gode kolleger

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT. Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som
IT-konsulent.”

– IT-konsulent Michael Bærendsen.

RIT – vi er ikke som de andre…

… og det er vi ret stolte af. Hos os går vi mere op i, at vores medarbejdere (og kunder) har det godt, end at vi løber alt for stærkt.

For medarbejdere, der trives, er også medarbejdere, der arbejder bedre. Vores fællesskab er med andre ord noget særligt.

Her kan du deltage i alt lige fra sommerfester, spilleaftener og fælles grillarrangementer til julehygge og julefrokoster med partner.
Derudover tilbyder vi en masse lækre goder, inklusiv lækkert IT-udstyr, fitnessabonnement og en sund frokostordning. Og så er der altid is i fryseren om sommeren.

Er det lige dig vi søger? Så skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Vi indkalder løbende til samtale, så vent ikke med at ansøge. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte COO, Maj-Britt Facius på tlf.: 81 77 30 79.

Læs mere om virksomheden på…

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

  Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.  Se privatlivspolitikken her.