IT-supporter elev

Ledig stilling

IT-supporter elev

Drømmer du om yde professionel IT-support til virksomheder?

Hvis Ja, så har vi elevpladsen til dig

Som IT-supporter elev indgår du i vores helpdesk med erfarne medarbejdere. Du vil komme til at varetage og løse supportopgaver for vores kunder, hvor vi blandt andet har ansvaret for brugersupport, Microsoft365, cloud services, hosting samt on-prem pc’er, servere og netværksenheder. Der er også opgaver indenfor sikkerhed, backup og netværk.

Du får et tæt samarbejde med teamlederen for Team Drift og Support, vores IT-supportere og alle de eksterne IT-systemkonsulenter. Der vil være kundekontakt i form af telefon, mail og fjernopkobling.

RIT tilbyder dig

At blive en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får spændende driftsopgaver, ansvar, har medbestemmelse og kort vej til beslutningerne. Du vil møde velordnede forhold og kompetente kolleger. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder og frokostordning. Vi bor i et inspirerende miljø i Lystrup.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du ønsker at uddanne dig videre til datateknikker.
Du bor i normal køreafstand fra Lystrup.

Spørgsmål og ansøgningsprocedure

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på telefon 4088 2230. Vi indkalder til samtaler løbende.

  • Arbejdssted: Lystrup
  • Starttidspunkt: Hurtigst muligt.
  • Send ansøgningen: Tryk på knappen søg stillingen herunder (du skal vedhæfte dit CV og ansøgning)

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988, og har de seneste år haft en kraftig vækst.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.