Key account executive

Ledig stilling

Key account executive til IT-virk­som­hed i vækst

Vi er i rivende udvikling, og søger derfor en stærk profil, der kan være med til at understøtte og styrke vores fortsatte vækstrejse med målrettet rådgivning og salg til både nye og eksisterende kunder. 

Søg nu – og kom i betragtning til Danmarks mest interessante salgsjob indenfor IT-branchen!

Eksperter i IT-outsourcing og kundetilpassede løsninger

Teamet hos RIT er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support, managed services og IT-sikkerhed. Fokus er på at hjælpe SMV-virksomheder uden egen IT-afdeling med den komplette IT-understøttelse.

”Hos RIT gennemsyrer ærlighed og godt samarbejde alt hvad vi laver. Det er både os kollegaer i mellem og ud mod vores kunder – vi sælger simpelthen ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for.”
– Chefkonsulent, Søren Bundgaard.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsteam og direktør, og så har vi et kompetent team af systemkonsulenter, der er klar til at føre projekterne helt i mål for vores fælles kunder.

Du vil primært skulle beskæftige dig med:

  • Opsøgende salg, med støtte fra et eksternt telemarketing-bureau
  • Rådgivning af kunder og potentielle kunder
  • Udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud til kundemålgruppen
  • Ordrehåndtering og leverancekoordinering i samarbejde med vores systemkonsulenter
  • Vedligehold og udbygning af eksisterende kunderelationer
  • Optimering af processer og forretningsgange i salgsfunktionen

Vi tilbyder dig til gengæld en spændende stilling i en IT-virksomhed i rivende vækst, hvor du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation. Du vil opleve en virksomhed med høj trivsel og kompetente kollegaer, som støtter dig i salgsarbejdet.

RIT er også gode kolleger
RIT er også gode kolleger

Jobbet indebærer gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, og du kan forvente en attraktiv lønpakke der bl.a. består af fast løn, bonus, feriefridage, pensionsordning og sundhedssikring. Hos RIT vil du desuden også møde en aktiv personaleforening, en god frokostordning, årlige teambuilding-ture, fitness abonnement og ikke mindst kolleger, der har det godt sammen både på og udenfor arbejde.

I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at alle vores ansatte får mulighed for styrke deres kompetencer og tilføje nye til deres CV. Sammen med din teammanager bliver der lavet en personlig uddannelsesplan, med fokus på opkvalificering og kompetence-understøttelse.

Er det lige dig vi søger? Så skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Mads Møller Pedersen på tlf.: 40 88 22 30.

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde.”
– Systemkonsulent, Kasper Blichfeldt.

Læs mere om virksomheden på…

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.