Teknisk IT-systemkonsulent

Ledig stilling

IT-infrastrukturkonsulent – RIT A/S – Lystrup

Brænder du for god kundehåndtering og arbejdet med de rette løsninger, der giver værdi for kunderne? Og har du lyst til at arbejde hos en virksomhed, der bakker op om dine faglige ambitioner og dermed fastholde dit høje kompetenceniveau? Så kig nærmere på RIT A/S i Lystrup.

Eksperter i IT-outsourcing og kundetilpassede løsninger

 Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support, managed services og IT-sikkerhed. Fokus er på at hjælpe SMV-virksomheder uden egen IT-afdeling med den komplette IT-understøttelse. Og der er fart på! Derfor har vi brug for dig som erfaren konsulent til at supplere et allerede stærkt team af konsulenter og supportere.

 ”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde,” fortæller systemkonsulent Kasper Blichfeldt.

Som IT-infrastruktur konsulent fungerer du som teknisk rådgiver for dine kunder. Mere konkret bliver du ansvarlig for en række kunders samlede IT-leverance, hvor du yder konsulentassistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, M365, netværk og sikkerhed.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Professionel teknisk rådgivning og løsningsdesign
  • Sparring med kunder
  • Fejlfinding og løsning af specifikke og komplekse projekter
  • Dokumentation og overdragelse til drifts- og supportteamet
  • Vedligeholdelse af din egen viden med proaktiv sparring

Da du inddrages tidligt i designfasen af dine projekter, får du selvsagt stor indflydelse på de tekniske løsninger, du senere skal implementere.

Du får plads i vores nye lokaler i Lystrup, hvor du bliver en del af projektteamet. Stillingen er en fuldtidsstilling. Du er i gennemsnit ude hos kunderne 2-4 dage om ugen, og når du ikke er der, tager du dig af fjernopkobling samt opgaver via telefon og mail. Selve supporten og driften af løsningerne bliver varetaget af dine kolleger, så du kan koncentrere dig om professionel konsulentbistand.

Konsulentkarriere inden for hybride serverløsninger og IT-infrastruktur

Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende konsulentrolle, så du ved, hvad det kræver at færdes ude hos kunder. Det vigtigste er, at du har erfaring med infrastrukturmiljøer og evner at forventningsafstemme, træffe gode, diplomatiske beslutninger i situationen samt kan indgå og efterleve aftaler.

Det er en forudsætning at du har erfaring med Microsoft-servere, samt netværk/infrastruktur, M365 og IT-sikkerhed. Du er i stand til at håndtere og vurdere tekniske aspekter og problemer hos kunderne, og du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

God, hurtig og stabil IT-support

RIT A/S har eksisteret siden 1988 og har de seneste år været i kraftig vækst. Kunderne er typisk SMV’er i det øst- og midtjyske uden egen IT-afdeling. I RIT vil du møde velordnede forhold, faglige udfordringer, god stemning og kompetente kolleger. Hver tirsdag holder IT-virksomheden ”teknikmøde”, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. I efteråret 2021 startede RIT Akademiet, som fungerer som en attraktiv indslusning af yngre profiler til infrastrukturfaget.

En af dine kommende kolleger, IT-konsulent Michael Bærendsen, fortæller blandt andet om jobbet:

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT. Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent”

Læs mere om virksomheden på…

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.