Senior Support Specialist

Ledig stilling

Senior Support Specialist

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer?
Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner og har du mod på at blive udfordret?

Så har vi jobbet til dig! 

Gode muligheder for udvikling og alsidige opgaver i et godt arbejdsmiljø i Østjylland!

Bliv en del af vores servicedesk som er eksperter i support af IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support, managed services og IT-sikkerhed. Få en dagligdag med fokus på at hjælpe SMV-virksomheder uden egen IT-afdeling med den komplette IT-understøttelse.

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde.”
– 
Systemkonsulent Kasper Blichfeldt.

Som senior support specialist bliver du en del af vores servicedesk, hvor du får erfarne kollegaer at sparre med. Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder, hvor vi blandt andet har ansvaret for brugersupport, Microsoft365, cloud services, IT-sikkerhed, hosting samt on-prem pc’er, servere og netværksenheder. Derudover kommer du til at beskæftige dig med daglig telefon- og fjernsupport af brugere, pc’er, printere mv. samt IT-drift, IT-sikkerhed og naturligvis fejlfinding.
Det er med andre ord en meget spændende stilling, som vil udfordre den rette kandidat på højt niveau.

Vi kan tilbyde:

At du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor der er kort vej til beslutningerne. Du får også et tæt samarbejde med vores øvrige teams. Hver tirsdag prioriterer vi at holde teknikmøde, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab, og derudover holdes der også et ugentligt møde for support-teamet.

Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, god stemning og kompetente kolleger. Du får fast løn, pension, helbredssikring, frokostordning, frugt, fitnessabonnement og masser af både sociale og faglige aktiviteter med kollegerne. Alle medarbejdere får en uddannelsesplan med fokus på opkvalificering og kompetenceunderstøttelse.

RIT er også gode kolleger
RIT er også gode kolleger

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT.
Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent.”
 – IT-konsulent Michael Bærendsen.

Vi bor i nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup, nær Aarhus, hvor der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, god stemning og kompetente kolleger samt fast løn, pension, frokostordning og fitness-abonnement. I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at alle vores ansatte får mulighed for styrke deres kompetencer og tilføje nye til deres CV. Sammen med din teammanager bliver der også lavet en personlig uddannelsesplan til dig, med fokus på opkvalificering og kompetence-understøttelse.

Er det lige dig vi søger? Så skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Mads Møller Pedersen på tlf.: 40 88 22 30.

Læs mere om virksomheden på…

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.