Service delivery manager

Ledig stilling

Service delivery manager til en central stilling med stort ansvar

Vil du gerne have en essentiel rolle, hvor du har ansvaret for, at vores kunder får de helt rigtige services? Og kunne du tænke dig at arbejde i spændingsfeltet mellem drift og salg?

”Du kommer til at sidde i smørhullet mellem 2 spændende afdelinger, hvor du virkelig kan få lov til at byde ind med idéer til vores konceptudvikling,”
– Adm. direktør Mads Møller Pedersen.

Service delivery manager til en central stilling med stort ansva

Velkommen til RIT – en verden af eksperter

RIT er en IT-virksomhed med kontor i Aarhus og Vejle. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting og managed serverdrift – og vi er stolte af at have Danmarks mest nærværende kundeservice.

Du en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor der er god stemning og kort vej til beslutningerne. Vi har for nylig købt en virksomhed og vi har startet RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at alle vores ansatte får mulighed for styrke deres kompetencer og tilføje nye til deres CV.

”Man kan virkelig mærke, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent,”
– IT-konsulent Michael Bærendsen.

Du sikrer, at vores kunder får lige præcist dét, de har brug for

Som vores nye service delivery manager får du en unik hybridfunktion, hvor du hører til mellem vores driftsorganisation og vores salgsorganisation. Du får en meget central rolle, hvor du kommer til at have fingeren med i spillet i størstedelen af vores services.

Helt overordnet kommer du til at få ansvaret for, at vores kunder præcist de services, som de har brug for – og det gør du ved at:

 • forstå de tekniske aspekter af vores services, så har du overblikket og kan videreformidle disse
 • sikre, at vores servicekatalog er opdateret og tidssvarende
 • sikre, at alle vores services er beskrevet på 2 måder – en mere teknisk, der er rettet internt og en rettet mod kunderne, der taler ind i deres behov
 • samarbejde tæt med både vores salgsorganisation og marketing manager for at sikre, at vores materiale er aktuelt og korrekt
 • være en del af den løbende konceptudvikling på services qua den gode indsigt du får fra flere sider af sagen.

IT-baggrund og god til at formidle

Du har evnen til at sætte dig i kundernes sted, så du let kan formidle svære tekniske services i et lettilgængeligt sprog. Samtidig trives du i en stilling, hvor du har et stort ansvar og en bred kontaktflade i hele virksomheden.

Samtidig forestiller vi os at du:

 • har en teknisk eller it-baggrund
 • er god til at skrive og formidle – både teknisk og værdibaseret materiale
 • taler og skriver flydende dansk
 • har en god, kommerciel forståelse

RIT – vi er ikke som de andre

….og det er vi ret stolte af. Hos os går vi mere op i, at vores medarbejdere (og kunder) har det godt, end at vi løber alt for stærkt. Fordi medarbejdere, der trives, også er medarbejdere, der arbejder bedre.

Nogle af de ting, vi fokuserer på, er velordnede forhold og personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension, sundhedsforsikring og en super god frokostordning.

Arbejdsstedet er Lystrup ved Aarhus, hvor vi bor i moderne lokaler i et inspirerende miljø. Det er let at komme til fra motorvejen og der er 3 minutters gang fra Letbanen.

Vil du med på vores vækstrejse?

Så skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på tlf.: 40 88 22 30.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtale og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi håber, du har lyst til at blive en del af RIT-familien.

RIT A/S yder support og konsulentassistance indenfor IT. Vi er eksperter i IT-infrastruktur og IT-sikkerhed i form af cloud services, hosting og hybride serverløsninger. Vi anvender en helt særlig metode, der sikrer, at IT virker hurtigt, sikkert og stabilt, hvorved vores kunder opnår større effektivitet og løbende driftsbesparelser. RIT har et solidt eksistensgrundlag og har eksisteret siden 1988. RIT er det seneste år vokset med over 50%.

  Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.  Se privatlivspolitikken her.