IT-driftskonsulent

Ledig stilling

IT-driftskonsulent

Brænder du for hybride cloud-løsninger, IT-infrastruktur og serverdrift?

Hvis Ja, så har vi jobbet til dig

Du skal fungere som teknisk konsulent og rådgiver over for en række udvalgte kunder. Du skal selvstændigt tage dig af både opgaver, projekter og drift hos dine kunder. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige IT-systemkonsulenter samt vores helpdesk-funktion. Der vil være kundekontakt i form af konsulentbesøg, fjernopkobling og via telefon og mail.

Vi forventer at du har dybdegående erfaring med:

  • Microsoft servere
  • Office365
  • IT-drift
  • Netværk/infrastruktur
  • IT-sikkerhed
  • Fejlfinding

 

RIT tilbyder dig:

At blive en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får spændende driftsopgaver, ansvar, har medbestemmelse og kort vej til beslutningerne. Du vil møde velordnede forhold og kompetente kolleger. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension og frokostordning. Vi bor i helt nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup.

Vores forventninger til dig:

Vi forventer du har flere års erfaring fra lignende stilling og er vant til at bruge management systemer til effektiv drift af mange forskellige systemer. Vi forventer, at du selvstændigt kan vurdere tekniske aspekter og problemer. Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk, er struktureret og analytisk og følger opgaverne helt til dørs. Kendskab til ITIL er en fordel. Du bor i normal køreafstand fra Lystrup.

Spørgsmål og ansøgningsprocedure

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på telefon 4088 2230. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

  • Arbejdssted: Lystrup.
  • Starttidspunkt: hurtigst muligt.
  • Send ansøgningen: Tryk på knappen søg stillingen herunder (du skal vedhæfte dit CV og ansøgning)

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988, og har de seneste år haft en kraftig vækst.