Teknisk IT-systemkonsulent

Ledig stilling

​IT-systemkonsulent til fremtidens infrastruktur, servere og cloud

  • Vil du skabe en solid konsulentkarriere inden for hybride serverløsninger og IT-infrastruktur?

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde,” fortæller systemkonsulent Kasper Blichfeldt.

I RIT er vi eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support, managed serverdrift og i stigende grad IT-sikkerhed. Vi har eksisteret siden 1988, og de seneste år har vi været i kraftig vækst.

Spil en nøglerolle for vores mange kunder

Som IT-systemkonsulent fungerer du som professionel teknisk rådgiver for vores kunder. Mere konkret yder du konsulentassistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk og sikkerhed samt står for fejlfinding og løsning af specifikke og komplekse projekter.

Du er i gennemsnit ude hos kunderne 2-4 dage om ugen, og når du ikke er ude ved en kunde, tager du dig af fjernopkobling samt opgaver via telefon og mail. Selve supporten og driften af løsningerne bliver varetaget af dine kolleger, så du kan koncentrere dig om professionel konsulentbistand.

”Du rådgiver vores kunder om komplekse system- og serverløsninger, så de får de allerbedste løsninger. Kunderne er primært mellemstore virksomheder i det øst- og midtjyske, som i dag ikke har en intern it-afdeling og derfor har et stort behov for vores hjælp, så deres it fungerer godt, hurtigt og stabilt,”  fortæller adm. dir. Mads Møller Pedersen.

En sikker fremtid

Stillingen rummer et stort udviklingspotentiale, da du over tid kan udvikle dig til serverspecialist, cloudspecialist eller lignende – vi ved, at vi er nødt til at udvikle os i flok for at være de bedste. Hver tirsdag har vi ”teknikmøde”, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab.

Vi bor i helt nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup, hvor du vil møde velordnede forhold og kompetente kolleger. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

”Du bliver lært grundigt op af kolleger og teamledere, og du vil fra starten af få en stejl læringskurve, så du kan skrive unikke kompetencer på dit CV.”
 – Mads

Her kan du læse, hvordan en af de nye medarbejdere har oplevet at starte i RIT:

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona-lockdown, hvor jeg startede i RIT. Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent,”
fortæller IT-konsulent Michael Bærendsen.

Der er flere indgange til stillingen

  • Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende konsulentrolle, så du ved, hvad det kræver at færdes ude hos kunder. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke har erfaring fra en konsulentrolle, men du ved, at du er i stand til at agere som konsulent, og du er villig til at blive grundigt oplært.
  • Det er et krav, at du har erfaring med Microsoft-servere og Microsoft/Office365 samt netværk/infrastruktur og IT-sikkerhed.
  • Du er i stand til at håndtere og vurdere tekniske aspekter og problemer hos kunderne, og du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

”Vi står klar til at tage godt imod en ny kollega og sørge for, du kommer godt fra start. Jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for det.” – Mads

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringschef Jacob Perstrup Matyjasik på 88 63 00 04. Tiltrædelse er hurtigst muligt – send derfor dit CV og din ansøgning snarest. Du søger stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen nedenfor.

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.