Teknisk IT-systemkonsulent

Ledig stilling

​IT-systemkonsulent til fremtidens infrastruktur, servere og cloud

  • Vil du skabe en solid konsulentkarriere inden for hybride serverløsninger og IT-infrastruktur?

Hos RIT har vi altid brug for dygtige medarbejdere, og lige nu søger vi flere kollegaer til vores team af IT-konsulenter.

Som IT-konsulent hos RIT fungerer du som teknisk rådgiver for dine egne kunder. Du er ansvarlig for kundens samlede IT-leverance, og rådgiver om bl.a. hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk og sikkerhed.

”Du rådgiver vores kunder om komplekse system- og serverløsninger, så de får de allerbedste løsninger. Kunderne er primært mellemstore virksomheder i det øst- og midtjyske, som i dag ikke har en intern it-afdeling og derfor har et stort behov for vores hjælp, så deres it fungerer godt, hurtigt og stabilt,”  fortæller adm. dir. Mads Møller Pedersen.

Du har mulighed for stor indflydelse på dine egne projekter, da du er med lige fra designfasen til implementering.

Vi ser gerne at du har et par års erfaring fra en lignende stilling, så du er skarp til både at kommunikere, rådgive og forventningsafstemme med kunderne.

Vil du læse mere om vores forventninger og indholdet i stillingen, så tag et kig hos vores rekrutteringssamarbejdspartner Humantrust, hvor du også har mulighed for at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.