Teknisk IT-systemkonsulent

Ledig stilling

Teknisk systemkonsulent – IT-infrastructure consultant

Teknisk IT-systemkonsulent med speciale inden for infrastruktur, servere og cloud

Brænder du for hybride serverløsninger og IT-infrastruktur? Så har vi jobbet til dig!

RIT A/S vokser, og vi søger derfor endnu ny kollega.

Dine primære opgaver

Som IT-systemkonsulent hos RIT A/S fungerer du som teknisk konsulent, og du får ansvaret for dine egne kunder, hvor du varetager forskellige opgaver og projekter. Opgaverne udføres både i form af konsulentbesøg, fjernopkobling samt via telefon og mail. Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Konsulentassistance med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk, sikkerhed
 • Teknisk ansvarlig for en række af vores IT-kunder som du også rådgiver efter behov
 • Fejlfinding og løsning

Din baggrund

Vi forestiller os, at du er en kompetent konsulentprofil, der har flere års erfaring fra lignende stillinger. Du har en holdning til og kan vurdere tekniske aspekter og problemer. Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk, er struktureret og analytisk og følger opgaverne helt til dørs.

Du har dybdegående erfaring med:

 • Microsoft servere
 • Microsoft/Office365
 • IT-drift
 • Netværk/infrastruktur
 • IT-sikkerhed
 • Fejlfinding
 • (og gerne Azure)

Vil du være en del af…

… en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får ansvar og har medbestemmelse? Så er RIT A/S stedet for dig! Hos os er der kort vej til beslutningerne, og du får et tæt samarbejde med vores øvrige IT-systemkonsulenter samt vores helpdesk-funktion.

Vi bor i helt nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup, hvor du vil møde velordnede forhold og kompetente kolleger. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension og frokostordning.

Sådan ansøger du

Tryk på knappen søg stillingen herunder (du skal vedlægge CV og ansøgning). Vi indkalder løbende til samtale.

Arbejdssted: Lystrup
Starttidspunkt: Hurtigst muligt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på telefon 4088 2230. Vi indkalder til samtaler løbende.

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

  Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.  Se privatlivspolitikken her.