RIT Security

RIT Security

Trusselniveauet for cyberkriminalitet har aldrig været højere. Hackerangreb og cyberspionage fra lande som især Rusland og Kina kombineret med den stigende digitalisering og de øgede krav til IT-sikkerhedsstyring, gør danske virksomheder mere sårbare overfor cyberangreb end nogensinde. Det er derfor ikke længere en mulighed at udsætte spørgsmålet som it-sikkerhed.

I vores blogindlæg Få overblik over virksomhedens IT-sikkerhed hos RIT, anbefaler vi virksomheder at forebygge potentielle hackerangreb ved hjælp af en grundig IT-sikkerhedsgennemgang, der identificerer sårbarheder og sikkerhedshuller.

Det er dog de færreste virksomheder, der har overblik over deres IT-sikkerhed, og halvdelen af danske virksomheder er faktisk ikke klar over, hvorvidt deres nuværende IT-systemer er beskyttede mod cyberangreb. Det er her vi kommer dig og din virksomhed til undsætning…

RIT har stiftet en ny IT-sikkerhedsafdeling med navnet RIT Security, dedikeret til at hjælpe dig med din IT-sikkerhed, så du blot skal fokusere på at drive din forretning. Vi kommer ud til din virksomhed, og laver en grundig sikkerhedsgennemgang af dine IT-systemer. I forlængelse heraf, udformer vi en skræddersyet IT-sikkerhedspolitik, som er med til at forebygge og øge sikkerheden i din virksomhed.

 

RIT’s IT-sikkerhedscirkel:

RIT Security

 

Ønsker du en IT-sikkerhedsgennemgang af din virksomhed, kan du kontakte os på 70 22 21 80 eller på info@rit.dk. Vi står altid klar til at hjælpe!

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.