RIT PC Management

Med RIT PC Management får man licens til softwareagent, som sikrer at pc’en løbende bliver opdateret både med Windows Update, med antivirus og andre sikkerhedssystemer samt 3. parts programmer som f.eks. Adobe, der er et af de vigtigste at få opdateret men samtidig også det mest glemte. Bare én PC på netværket, der ikke er opdateret, kan være årsag til at hele netværket og virksomhedens IT-systemer må lukke ned. Vi holder overblikket og sikrer, at alt er opdateret.

Vi udfører opdateringerne, også kaldet Patch Management, på kundens pc’er, og det arbejde er med i betalingen for RIT PC Management.

Med RIT PC Management er man mere end velkommen til også at benytte vores Service Desk til diverse brugersupportopgaver og det betaler man for separat. Ønsker man i stedet en fast månedlig pris på brugersupporten, så skal man vælge ydelsen RIT Support.

Asset Management og Software Deployment

Agenten giver også mulighed for at holde styr på antal og indhold på pc’erne (Asset Management). Man får også mulighed for at udrulle ny software fra centralt hold (Software Deployment). Til disse to områder afregnes vores eventuelle tidsforbrug separat. Generelt giver RIT PC Management en mere effektiv styring af pc’erne, Client Management, hvilket giver en mere effektiv support og hurtigere fejlfinding samt automatisering af driftsopgaver.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

* = Obligatorisk felt

Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.

Se privatlivspolitikken her.