Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en platform for Microsofts økonomisystemer (ERP) i skyen. Det er et område, der flytter sig meget og hastigt vil give danske virksomheder helt nye ERP-muligheder.

Som CSP-partner kan vi hos RIT være med til at rådgive vores kunder om valg af det helt rigtige ERP-system.

Dynamics NAV er blevet til Dynamics365 Business Central. I får adgang til sidste nye versioner og nu er eventuelle specielle tilretninger endelig tænkt ind i modellen. I betaler en fast pris pr. bruger og har adgang til opdateret, state-of-the-art ERP-system.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

  Tilmeld nyhedsbrev

  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du nyheder fast hver anden måned. Derudover modtager du særskilte invitationer til vores faglige events.

  Vores nyhedsbreve indeholder 3-4 korte nyheder om aktuelle og vigtige dagsordener inden for IT, herunder udviklingen indenfor tech og AI, vigtige sikkerhedstiltag, nye trends, regler og love samt andre relevante emner, som det er vigtigt at holde sig opdateret på.

  Vi sender også invitationer til vores RIT Brain Booster seminarer, webinarer og andre events.

  Indholdet er målrettet beslutningstagere indenfor IT og IT-sikkerhed, IT-professionelle, IT-brugere - og alle der bare gerne vil holde sig ajour med alt det spændende, der sker inden for den teknologiske udvikling.

  Vi lover, at indholdet ikke er nørdet.

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.