RIT IT Outsourcing

 

Med en aftale om IT-outsourcing hos RIT, er du garanteret en sikker drift af dine IT-systemer. Den form for IT-outsourcing vi beskæftiger os med, er outsourcing af driften af IT-systemer, der kører enten lokalt, i et hostingcenter eller som cloud-løsning.

Vi tilbyder både hel og delvis IT-outsourcing. Det vil sige, at du selv kan vælge, om du ønsker, at vi skal overtage hele ansvaret for IT-driften, eller om du ønsker, at vi skal vælge enkelt-områder ud, som vi skal tage os af. Du får således en skræddersyet IT-drift til din virksomhed, som altid tager udgangspunkt i vores standarder, hvor vi kan hente stordriftsfordele, erfaring og viden på tværs. Det er sådan vi kan skabe den største værdi for vores kunder.

Ved at vælge RIT som samarbejdspartner til din virksomheds IT-outsourcing, får du en fortrolig samarbejdspartner, som tager ansvaret for driften af dine IT-systemer. Vi har en bred viden inden for IT og en stor erfaring med drift af IT-systemer. Dette gør blandt andet, at mange vælger os som leverandør til mange forskellige IT-opgaver.

 

Fordele ved IT-outsourcing

Der er mange fordele ved outsourcing af din virksomheds IT-drift. En af de væsentligste fordele ved IT-outsourcing er, at du slipper for al besværet med IT-driften og samtidig har mulighed for at koncentrere dig om din kerneforretning.

Når virksomheden kan fokusere på sin egen kerneforretning, bliver den mere konkurrencedygtig, opnår større indtjeningsevne og får mere tilfredse medarbejdere. Det kan derfor ofte godt betale sig for mange virksomheder at outsource deres IT-opgaver.

Der er dog mange muligheder, når det kommer til IT-outsourcing, så hvad skal man vælge? Her har RIT en stor fordel, fordi vi rådgiver om og har services inden for både:

 • IT-drift on-prem (i virksomhedens serverrum)
 • Co-location
 • Hosting
 • Cloud computing
 • Remote backup

Vores rådgivning kan hjælpe med at sikre, at din virksomhed får den rette form for outsourcing.

 

 

Spar 25% på IT-driften

Når du vælger at indgå en aftale om IT-outsourcing hos os, slipper du for at stå for al IT-driften selv. Du får på den måde frigivet nogle ressourcer, som du i stedet kan bruge andre steder i din forretning. Vores erfaring er, at virksomheder som outsourcer IT-driften til os, kan spare ca. 25% på IT-driftsomkostningerne.

 

Forskellige muligheder for IT-outsourcing

Når du skal outsource din virksomheds IT, er der flere faktorer du skal overveje. Noget af det første du skal vurdere, er hvilken type IT-outsourcing du ønsker. Hos RIT kan vi tilbyde forskellige muligheder inden for IT-outsourcing, herunder:

 • Outsourcing af IT-drift
 • Outsourcing af softwareudvikling
 • Outsourcing af IT-ressourcer
 • Offshore outsourcing
 • Outsourcing af IT-projekter

Derudover skal du overveje, om du ønsker en hel eller delvis IT-outsourcing, og om du vil overlade hele IT-ansvaret til os, eller om vi blot skal tage os af din virksomhed IT inden for udvalgte områder. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for din virksomhed, er du velkommen til at tage os med på råd. Vores medarbejdere står altid klar til at give kompetent rådgivning og hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til din virksomheds behov.

Vælg niveau af IT-outsourcing

Når du skal vælge, hvilken form for IT-outsourcing du ønsker, skal det vurderes, hvor langt man som virksomhed vil gå. Her skal du blandt andet overveje, hvilke services der skal være under eget tag, og hvilken viden der skal være i virksomheden. Derudover er det en god idé at undersøge, hvilke IT-outsourcing muligheder der er, hvilke leverandører og samarbejdspartnere, der er relevante, og hvordan lovgivningen er.

Få erfaringer og viden først

Det er altid en god idé at høre, hvilke erfaringer andre har gjort sig med deres IT-outsourcing. På den baggrund kan du måske i højere grad finde frem til en løsning, som passer til din virksomhed, dine kompetencer og ønsker.

Med en professionel rådgivning fra vores IT-specialister kan du desuden sikre, at din virksomhed får den rette form for IT-outsourcing, der passer til din virksomhed. Kontakt os på 70 22 21 80 for at høre mere om mulighederne for IT-outsourcing hos RIT eller udfyld vores kontaktformular nedenfor.

 

Hvilket udbytte får du ved IT-outsourcing

For mange virksomheder er der et stort udbytte ved at outsource IT-driften på den ene eller anden måde. Herunder har vi beskrevet en række områder, som normalt er dem, der giver det største udbytte for virksomhederne:

 • Fokus på kerneforretningen
 • Frigørelse af tid
 • Faste, lave driftsomkostninger
 • Mindre sårbarhed i kritiske situationer og ved ferie mv.
 • Outsourcing af IT-drift til RIT

Som altid er det den enkelte virksomhed, der skal veje fordele og ulemper og træffe det valg, som passer bedst til virksomheden. Er det for stor en mundfuld med f.eks. RIT Hosting, kan virksomheden stadig opnå mange af de samme fordele ved at vælge eksempelvis RIT IT-drift i kombination med RIT Serverovervågning. I andre tilfælde vil den helt strømlinede model med Cloud Computing være den helt rigtige løsning og gøre virksomheden ekstrem konkurrencedygtig.

RIT kan hjælpe med at finde vejen til optimal IT-outsourcing, uanset om serverne står på jorden eller i skyen.

Skal vi hjælpe dig med din IT-drift? Ring til os på 70 22 21 80 eller udfyld vores kontaktformular for at høre mere om dine muligheder for en aftale om IT-outsourcing hos RIT. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning, der skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.