IT-sikkerhed

Sikkerhed har stigende betydning på IT-platformen i virksomhederne. Ikke mindst nu hvor der for alvor åbnes op udad til med smartphones og lignende. Men sikkerhedsniveauet i virksomheden skal selvfølgelig også sættes i forhold til, hvor udsat man er som virksomhed.

Det er forskelligt, hvad det betyder for en virksomhed, at andre kan have adgang til fx kundebase eller informationer om produktudvikling. Derfor skal IT-sikkerheden tilpasses til den enkelte virksomhed, baseret på standard IT-sikkerhedsprodukter. Få en snak med RIT om, hvordan det bør gøres i jeres virksomhed.

IT-sikkerhed (hardware)

Vi tilbyder at firewalls og lign. udstyr vælges i samarbejde med vores certificerede konsulenter.

Cisco

Cisco Systems er verdens absolut førende producent af netværksbaseret udstyr. Denne kendsgerning sammenholdt med den store ekspertise og erfaring, som RIT har opbygget på denne produkt platform, muliggør at vores kunder kan få top rådgivning, sparring, leverancer, implementering, servicering samt driftsydelser med kompetencer på højt niveau.

Watchguard

WatchGuard laver firewalls og access points til WIFI. Der er løsninger til den helt lille virksomhed og helt op til Fortune500 virksomheder.

Alle virksomheder bør med de nuværende sikkerhedstrusler beskytte sig med en next-generation firewall. Normalt kan man regne med at er firewall fra før år 2015, så kan den ikke beskytte virksomhedens internet-trafik godt nok, og dermed er det et spørgsmål om tid før virksomhenden kan blive alvorlig ramt af en sikkerhedstrussel.

RIT er WatchGuard Guld Partner og har rigtig meget erfaring med WatchGuard løsninger, som har en af de mest visionære måder at drive og udvikle sin virksomhed på.

IT-sikkerhed (software)

Software til bl.a. antivirus og -spam, VPN, certifikater mv.

IT-sikkerhed har stigende betydning, hvad mange virksomheder desværre overser. Vores konsulenter hjælper gerne med, at analysere om jeres virksomhed er dækket ind omkring IT-sikkerhed.

Antivirus, antispyware, intrusion detection

En række af de bedste IT-sikkerhedsprodukter kommer fra Symantec. Symantec er en af verdens største softwareproducenter, og de er specielt stærke på IT-sikkerhed. Vi har i RIT opbygget en betydelig kompetence omkring Symantecs produkter, og bruger dem som førstevalg indenfor områder som fx antivirus, antispyware og generel sikkerhed.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

* = Obligatorisk felt


Ring mig op