IT-sikkerhed

Sikkerhed har stigende betydning på IT-platformen i virksomhederne. Ikke mindst nu, hvor der for alvor åbnes op udad til med smartphones og lignende. Men sikkerhedsniveauet i virksomheden skal selvfølgelig også sættes i forhold til, hvor udsat man er som virksomhed.

Det er forskelligt, hvad det betyder for en virksomhed, at andre kan have adgang til fx kundebase eller informationer om produktudvikling. Derfor skal IT-sikkerheden tilpasses til den enkelte virksomhed, baseret på standard IT-sikkerhedsprodukter. Få en snak med RIT om, hvordan det bør gøres i jeres virksomhed.

På denne side kan du også læse mere om:

IT-sikkerhed (hardware)

Vi tilbyder at firewalls og lign. udstyr vælges i samarbejde med vores certificerede konsulenter.

Cisco

Cisco Systems er verdens absolut førende producent af netværksbaseret udstyr. Denne kendsgerning sammenholdt med den store ekspertise og erfaring, som RIT har opbygget på denne produkt platform, muliggør at vores kunder kan få top rådgivning, sparring, leverancer, implementering, servicering samt driftsydelser med kompetencer på højt niveau.

Watchguard

WatchGuard laver firewalls og access points til WIFI. Der er løsninger til den helt lille virksomhed og helt op til Fortune500 virksomheder.

Alle virksomheder bør med de nuværende sikkerhedstrusler beskytte sig med en next-generation firewall. Normalt kan man regne med at er firewall fra før år 2015, så kan den ikke beskytte virksomhedens internet-trafik godt nok, og dermed er det et spørgsmål om tid før virksomhenden kan blive alvorlig ramt af en sikkerhedstrussel.

RIT er WatchGuard Guld Partner og har rigtig meget erfaring med WatchGuard løsninger, som har en af de mest visionære måder at drive og udvikle sin virksomhed på.

IT-sikkerhed (software)

Software til bl.a. antivirus og -spam, VPN, certifikater mv.

IT-sikkerhed har stigende betydning, hvad mange virksomheder desværre overser. Vores konsulenter hjælper gerne med, at analysere om jeres virksomhed er dækket ind omkring IT-sikkerhed.

Antivirus, antispyware, intrusion detection

En række af de bedste IT-sikkerhedsprodukter kommer fra Symantec. Symantec er en af verdens største softwareproducenter, og de er specielt stærke på IT-sikkerhed. Vi har i RIT opbygget en betydelig kompetence omkring Symantecs produkter, og bruger dem som førstevalg indenfor områder som fx antivirus, antispyware og generel sikkerhed.

VPN

En VPN skaber en ”tunnel” mellem eksempelvis en hjemmearbejdsplads og arbejdspladsen. VPN står for Virtual Private Network, og skaber altså en sikker og krypteret forbindelse til internettet. En VPN er derfor vigtigt for en virksomhed, der ønsker at give medarbejderne mulighed for at tilgå virksomhedens server og filer, når medarbejderne ikke opholder sig på arbejdspladsen.

Med en sikker VPN-forbindelse er virksomheden mindre sårbar over for muligt hackerangreb, eller at fortrolige informationer kan lækkes, når medarbejderne tilgår virksomhedens server eksempelvis hjemmefra. Data, der sendes gennem VPN-forbindelsen, er krypteret, så uvedkommende ikke kan tilgå den information, der sendes frem og tilbage via VPN-forbindelsen.

Arbejder medarbejderne ofte hjemmefra eller fra andre steder, er en VPN meget vigtig for din virksomhed og for IT-sikkerheden. Hos RIT har vi stor erfaring med opsætning af VPN’s – og vi kan levere og installere på kort tid.

Kontakt os på telefon 70 22 21 80 eller udfyld formularen nederst på siden, hvis du vil vide mere om VPN, eller hvis du har behov for at få sat en VPN op i virksomheden.

Firewalls

En vigtig del af din IT-sikkerhed er en firewall. En firewall stopper uønskede indtrængere, som forsøger at få adgang til virksomhedens netværk eller systemer. En firewall beskytter altså din virksomhed mod vira, trojanske heste og andre hackerangreb.

En firewall scanner den indgående trafik, der er på et netværk, for at sikre at sortlistet data ikke kommer ind i virksomhedens netværk. En firewall skal dermed blokere for alt det, der kan skade en computer eller et netværk.

Hos RIT hjælper vi dig med at sætte en firewall, der beskytter virksomheden og medarbejdernes computere mod hackerangreb. Kontakt os på telefon 70 22 21 80 eller udfyld formularen nederst på siden, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

2-, fler- og multifaktorsikkerhed

En simpel men effektiv måde at holde uvedkommende fra at få adgang til virksomhedens systemer og data er gennem to-faktor-godkendelse eller multifaktoridentifikation. To-faktor-godkendelse er en god start til øget sikkerhed, da man skal bekræfte sin identitet ved eksempelvis at indtaste en kode, der sendes på SMS. Men to-faktor-godkendelsen er ikke ufejlbarlig, så der kan i stedet være behov for flerfaktor-godkendelse eller multifaktoridentifikation. Ved at bruge flerfaktor-godkendelse eller multifaktoridentifikation øges sikkerheden, så uvedkommende får endnu sværere ved at få adgang til et af virksomhedens IT-systemer.

Vil du høre mere om, hvordan 2-, fler- eller multifaktorgodkendelse kan styrke din IT-sikkerhed på tværs af forskellige IT-systemer, så ring til os på telefon 70 22 21 80 eller udfyld formularen herunder.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

* = Obligatorisk felt