Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en samling af integrerede cloudtjenester, som vi bruger til at bygge, udrulle og administrere servere, services og systemer med.

Der er rigtig mange tjenester og services på Azure-platformen – og de videreudvikles hele tiden. Når vi bruger Azure, opretter vi forbindelse mellem cloudmiljøet og det lokale miljø med lokale og/eller hostede servere.

Det giver vores kunder skalerbare og ultra-fleksible løsninger.

Man skal ind i mellem tænke lidt utraditionelt for at få det optimale ud af cloud computing. Tag os med på råd, så kan vi både inspirere og eksekvere.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

  Tilmeld nyhedsbrev

  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du nyheder fast hver anden måned. Derudover modtager du særskilte invitationer til vores faglige events.

  Vores nyhedsbreve indeholder 3-4 korte nyheder om aktuelle og vigtige dagsordener inden for IT, herunder udviklingen indenfor tech og AI, vigtige sikkerhedstiltag, nye trends, regler og love samt andre relevante emner, som det er vigtigt at holde sig opdateret på.

  Vi sender også invitationer til vores RIT Brain Booster seminarer, webinarer og andre events.

  Indholdet er målrettet beslutningstagere indenfor IT og IT-sikkerhed, IT-professionelle, IT-brugere - og alle der bare gerne vil holde sig ajour med alt det spændende, der sker inden for den teknologiske udvikling.

  Vi lover, at indholdet ikke er nørdet.

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.