ESG

Hos RIT tager vi socialt ansvar for en sundere og mere bæredygtig planet. Vi ønsker at gøre en forskel, og derfor arbejder vi på at forbedre vores aftryk på verdenen gennem flere grønne tiltag.

 

CO2-neutrale datacentre

Som kunde hos Curanet, benytter RIT sig af et af Danmarks største og bedste datacentre, baseret på 100% grøn og CO2-neutral energi. Det betyder blandt andet, at Curanet samarbejder med leverandører med A+ ratings i energieffektivitet, er 100% CO2-neutrale på elforbruget og kører på vedvarende energi i form af nordisk vandkraft. Hos RIT er vi stolte over at anvende et grønt datacenter til vores hosting, som både er godt for miljøet og energiforbruget.

 

Bæredygtigt hardware

RIT køber hardware fra Lenovo, fordi vi ønsker at tage miljømæssigt ansvar for en grønnere planet. Lenovo har forpligtet sig til genbrug i alle dele af virksomheden for at mindske mængden af affald og beskytte miljøet. Siden 2005, har Lenovo genanvendt og genbrugt 250.000 ton computerudstyr.

 

RIT støtter Kræftens Bekæmpelse

RIT støtter op omkring Kræftens Bekæmpelses kampagne: ”Kræft er ikke for børn” med 1 kr. per vandflaske, som går ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel for de næste generationer, ved at bidrage til forebyggelse, forskning og støtte for både patienter og pårørende, som har eller haft kræft tæt på livet. Vandflaskerne er lavet i 100% genbrugsplast.

 

Vi er grønne – selv når vi er på farten

Som et led i den grønne omstilling, har RIT valgt at udskifte firmabilerne med mere klimavenlige alternativer. Derfor har vi erstattet dieselbilerne med elbiler, hvor det har været muligt. Det har vi gjort, fordi vi mener, at vi som virksomhed har en forpligtelse til at tænke i en mere bæredygtig og CO2-neutral retning for klimaets skyld.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.