IP telefoni

Vi tilbyder fleksibel og konkurrencedygtig IP telefoni og mobiltelefoni. Telekommunikation kan være det afgørende konkurrenceparameter for virksomheder, der vil følge med tiden. At levere god kundeservice over telefonen kan være forskellen på at vinde eller tabe den næste ordre. Kundernes forventning om at blive betjent ordentligt og hurtigt stiller krav til din telefoniløsning.

RIT forhandler telefoniløsninger, der fokuserer på valgfrihed, handlefrihed, fleksibilitet, sikkerhed og frem for alt god kundeservice. Som kunde får du fordel af, at din IT-samarbejdspartner tager ansvar for telefoni-løsningen hele vejen rundt, så ingenting falder ned mellem to stole.

Undgå kompromiser
– få fastnettelefoni integreret med mobiltelefoni

Hos RIT får I telefoniløsninger, der integrerer fastnettelefoni (IP-telefoni) med mobiltelefoni, og som kan forbedre telekommunikationen i din virksomhed.

Vælg mobilnetværket med bedst dækning i dit lokalområde

Medarbejdere kan eksempelvis vælge mellem TDC’s og Telenors mobilnetværk.

Det betyder, at selv om dine medarbejdere er på forskellige mobilnetværk, så virker alle telefonifunktioner på tværs. Det betyder blandt andet, at selv om 20% af dine medarbejdere benytter det ene mobilnetværk (eksempelvis Telenor) og resten på det andet (eksempelvis TDC), så kan alle medarbejdere stadig se, om en given kollega er tilgængelig på sin fastnettelefon eller mobiltelefon. Det sparer jer for tid, fordi i undgår unødige opkald og unødige omstillinger. Samarbejdet mellem fysisk adskilte kolleger glider meget lettere, og opgaverne bliver løst hurtigere. Det kan ingen andre udbydere levere i Danmark.

Få mundtlige aftaler dokumenteret

Med RIT Telefoni kan I få et Voice Recording modul tilkoblet din telefoniløsning. Det giver jer mulighed for at kunne dokumentere de mundtlige aftaler, som I indgår i telefonen.

Kundeoplysninger lige ved hånden

Få dine vigtigste data om en kunde fra jeres CRM-system eller ERP-system op på skærmen automatisk, før du besvarer opkaldet fra kunden, der har ringet ind.
Med integration af telefoni og jeres IT-systemer sætter du dine data i spil og kan profitere af dem.

Betal kun for det, I bruger

I en telefoniløsning fra RIT får I de abonnementstyper, som passer til Jer. F.eks. kan I med vores fleksible mobilpakker flekse op og ned i forbruget måned efter måned, hvor pakkeprisen automatisk følger med. Hver måned starter hver medarbejder på laveste grundtrin. Skulle en medarbejder en enkelt måned forbruge betydeligt mere, betales denne måned blot for det øgede forbrug, men næste måned starter pakkeprisen igen på laveste grundtrin. Og de fleksible mobilpakker kan kombineres med fri tale i Europa.

Der er masser af frihed og fleksibilitet i vores telefoniløsninger. Det centrale er, at din virksomhed har særlige behov, og sammen kan vi sammensætte en løsning, der giver din virksomhed en god økonomi og en mere effektiv kommunikation.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.