Kundecases

IT-omstilling med succes

Vi fik ryddet op og optimeret vores IT – og sparede en masse penge, takket være RIT

Høj driftssikkerhed til lave omkostninger

”RIT har bragt løsningerne tættere på, så vi har en bedre indsigt i vores systemer…”

IT uden nedetid

Konsulenten fra RIT kender hele vores opsætning 110%, og vi kan hurtigt få hjælp …

Kendskab til virksomheden skaber tryghed

… når det brænder på, er der altid hurtig udrykning og god service

Scanpan har brugt Røsfeld IT i mange år som deres fast IT-samarbejdspartner. I forbindelse med flytning af noget af organisationen til ny lokation har Røsfeld IT leveret en række Cisco Meraki netværksudstyr. I samarbejde med kundens IT-afdeling står RIT for IT-sikkerhed og –netværk, server cluster, Veeam disaster recovery og ekstern backup, managed antivirus/-malware, mailscannning, IT-drift og servermanagement samt managed WIFI.

Scanpan A/S

Vi har med succes outsourcet IT-drift til Røsfeld IT A/S. Aftalen er tilpaset vores behov, så ad hoc-opgaver og IT-driften varetages både effektivt og økonomisk. Jeg oplever Røsfeldt IT som en professionel og vedkommende samarbejdspartner, jeg klart kan anbefale.

Marianne Work

kontorleder, Hulgaard Advokater

Vi skulle have en ny komplet tidssvarende og fremtidssikret serverløsning. I samarbejde med Røsfeld IT kom der et godt resultat ud af det og IT-driften kører i dag upåklageligt.

Paul Thillemann

regnskabschef, Aalsrode Tømrerfirma

Vi har høje krav til hosting og har længe brugt Røsfeld IT som IT-leverandør og har senest valgt at bruge Røsfeld IT-hosting, hvilket har givet en pæn besparelse på de månedlige driftsomkostninger.

Brian Nielsen

direktør, Sengespecialisten

Vi har samlet diverse ydelser og produkter, som vi mener, vore medlemmer kan have glæde af. Ydelserne er anbefalet af min. to af vore medlemsvirksomheder og tilbydes landsdækkende – altså fra medlem til medlem.

Danske Advokater

Komplet udskiftning af serverplatform og storage/SAN. Konsolidering af servere med virtualisering. Har valgt Røsfeld IT-driftsaftale til den løbende vedligeholdelse samt klippekort til ad hoc opgaver og projekter.

Bjarsø A/S

Nu får vi hurtig og kompetent IT-hjælp til vores 12 butikker og 70 pc-brugere. Det har været en fordel for Home at outsource til Røsfeld IT.

Home

Vi bruger Røsfeld IT som IT-leverandør og sparringspartner og nyder godt af deres ekspertise. Det har givet os en besparelse på de månedlige driftsomkostninger.

DD Plast

Røsfeld IT er en god og seriøs sparringspartner – en forlænget arm, som hurtigt kan træde til i forbindelse med ferie eller sygdom.

Jesper Paludan

IT-chef, Aarhus Taxa

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os på telefon 40882230 eller via denne formular:

8 + 11 =