Kundecases

Kundecases

IT-omstilling med succes

Vi fik ryddet op og optimeret vores IT – og sparede en masse penge, takket være RIT

Kundecases

Høj driftssikkerhed til lave omkostninger

”RIT har bragt løsningerne tættere på, så vi har en bedre indsigt i vores systemer…”

Kundecases

IT uden nedetid

Konsulenten fra RIT kender hele vores opsætning 110%, og vi kan hurtigt få hjælp …

Kundecases

Kendskab til virksomheden skaber tryghed

… når det brænder på, er der altid hurtig udrykning og god service

Hele processen til nu fra første møder og analyse af vores behov og fremlæggelse af jeres løsning til os har været topprofessionel! Vi glæder os over dette. Nu er det overskueligt og fungerer, som det skal.
Hans Jørgen Frost

CEO & Founder, Frost Danmark

Scanpan har brugt RIT i mange år som deres fast IT-samarbejdspartner. I forbindelse med flytning af noget af organisationen til ny lokation har RIT leveret en række Cisco Meraki netværksudstyr. I samarbejde med kundens IT-afdeling står RIT for IT-sikkerhed og –netværk, server cluster, Veeam disaster recovery og ekstern backup, managed antivirus/-malware, mailscannning, IT-drift og servermanagement samt managed WIFI.
Scanpan A/S

KundecasesVi har med succes outsourcet IT-drift til RIT A/S. Aftalen er tilpaset vores behov, så ad hoc-opgaver og IT-driften varetages både effektivt og økonomisk. Jeg oplever RIT som en professionel og vedkommende samarbejdspartner, jeg klart kan anbefale.
Marianne Work

kontorleder, Hulgaard Advokater

Tak for hjælpen og så på en søndag …. Cool
Else Marie Lissau

Specialsygeplejeske i kosmetisk dermatologi

KundecasesVi har høje krav til hosting og har længe brugt RIT som IT-leverandør og har senest valgt at bruge RIT-hosting, hvilket har givet en pæn besparelse på de månedlige driftsomkostninger.
Brian Nielsen

direktør, Sengespecialisten

KundecasesVi har samlet diverse ydelser og produkter, som vi mener, vore medlemmer kan have glæde af. Ydelserne er anbefalet af min. to af vore medlemsvirksomheder og tilbydes landsdækkende – altså fra medlem til medlem.
Danske Advokater

Komplet udskiftning af serverplatform og storage/SAN. Konsolidering af servere med virtualisering. Har valgt RIT-driftsaftale til den løbende vedligeholdelse samt klippekort til ad hoc opgaver og projekter.
Bjarsø A/S

KundecasesNu får vi hurtig og kompetent IT-hjælp til vores 12 butikker og 70 pc-brugere. Det har været en fordel for Home at outsource til RIT.
Home

KundecasesVi bruger RIT som IT-leverandør og sparringspartner og nyder godt af deres ekspertise. Det har givet os en besparelse på de månedlige driftsomkostninger.
DD Plast

KundecasesRIT er en god og seriøs sparringspartner – en forlænget arm, som hurtigt kan træde til i forbindelse med ferie eller sygdom.
Jesper Paludan

IT-chef, Aarhus Taxa

Hybrid og bedre IT-platform

På anbefaling i mit professionelle netværk, kontaktede jeg IT-GlobalView. Vi havde brug for en IT-samarbejdspartner, der kunne bidrage til at bringe vores IT-installation til et mere tidssvarende niveau. For en førende institution indenfor mindretalsforskning, er det meget vigtigt at vores online publikationer og forskningsresultater er tilgængelige og at vores arbejdsplatform fungerer optimalt, da vores medarbejdere ofte rejser og arbejder i hele verden.

På baggrund af dialog og gennemgang af vores IT-installation, udarbejdede IT-GlobalView en IT-strategi som i høj grad svarede til vores ønsker, om en hybrid og bedre IT-platform. Under implementeringen af løsningen, sørgede IT-Globalview samtidig for, at ingen data gik tabt og sikrede at der fremadrettet er datasikkerhed. IT-Globalview udfører løbende forskellige IT-opgaver, IT-strategier, ændringer og helt almindelig rådgivning samt sparring, inden for alle IT relaterede områder.

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og giver gerne min anbefaling af IT-GlobalView videre.

Læs om ECMI

Maj-Britt Hansen

Sekretariatsleder, European Centre for Minority Issues

Opgradering af IT-installation

Som en af Europas førende og mest innovative virksomhed inden for industriel etikettering og mærkning er det meget vigtigt for os, at vores IT-installation/ IT-miljø er opgraderet, driftsstabil og sikrer 100% databeskyttelse.

I den forbindelse har vi indgået samarbejde med IT-GlobalView, der hjalp os med en opgradering af vores IT-installation til Microsoft server 2019, opgradering af SQL, samt service og support efterfølgende. Det virtuelle miljø er udskiftet samt migreret til nyt hardware, i samarbejde har vi desuden lagt en ny backupstrategi og gjort nye tiltag for at højne IT-sikkerheden betydeligt.

Vi oplever en meget professionel og god dialog med IT-GlobalView. Alt er forløbet tilfredsstillende og vi har kunne arbejde på systemerne under hele forløbet. Vi er meget tilfredse og ser frem til forsat at samarbejde med IT-GlobalView.

Læs om HM Group

Torsten Nyvang Olsson

CFO, HM Systems A/S

RIT A/S (tidligere IT-Globalview) yder super professionel, hurtig, høflig og venlig service

Conaxess Trade dækker seks lande i Europa. Vi leverer skræddersyede og effektive løsninger til brandejere, for at sikre rentabilitet og ekspertise på produkters vej til FMCG-markedet. Baseret på indsigt, ekspertise og operationel styrke på vores regionale markeder giver vi Brands mulighed for at nå deres fulde potentiale, vokse og udvikle sig bæredygtigt.

Jeg vil hermed udtrykke vores store tilfredshed med IT-GlobalView’s arbejde. Der er kun rosende ord fra alle fronter i organisationen. Super professionel, hurtig, høflig og venlig service. Tak for det.

Læs om Conaxes Trade

Lars Pehrsson

Head of IT Service Desk, Conaxess Trade Denmark A/S

Drift af vores servere, disksystemer og netværk

Vi ønsker hjælp til Drift af vores servere, disksystemer og netværk, samt generelt hjælp til løsning af IT-fejl.
Vi stod overfor en større udskiftning og opdateringer af det virtuel IT-Miljø, bestående af servere, Storage systemer og netværk. Som international udviklings, produktions- og servicevirksomhed, har vi brug for en IT-samarbejdspartner på lang sigt, med mange års erfaring, 24/7-365 support og tilknytning til samme konsulent.

Jeg er meget tilfreds med forløbet og samarbejdet om udskiftning af det virtuelle IT-Miljø, hvor vi samtidig med har fået sparring omkring, hvordan vi kan opnå øget sikkerhed.
Efterfølgende udfører IT-GlobalView løbende vedligehold og sikkerhed på servere, data, netværk, firewall samt monitorerer af vores IT-Miljø. To-faktor (MFA), Disaster- og Backupstrategi, samt implementering.
Alt dette og meget mere gør at Jeg, efter mange års samarbejde, stadig varmt kan anbefale IT-GlobalView.

Peter Torp

IT administrator , Novadan

RIT A/S (tidligere IT-Globalview) har skabt en høj driftsstabilitet

Som en af verdens førende producenter af mineralgødningsspredere lægger vi vægt på at have et professionelt og højtydende it-miljø, der til en hver tid understøtter vores verdensomspændende eksport.
Vi har valgt IT-GlobalView på baggrund af et ønske om total service og support til vores it-miljø, en stabil drift, en sikker og optimeret databeskyttelse samt en proaktiv samarbejdspartner 24/7-365.
Det er også vigtigt for os, at vi med IT-GlobalView har faste kontaktpersoner, der kender os og vores systemer – det letter samarbejdet og skaber hurtige resultater.

Med monitorering af vores it-miljø har IT-GlobalView skabt en høj driftsstabilitet og sikret en optimeret databeskyttelse. IT-GlobalView er proaktive ved kritiske hændelser og lever til fulde op til total it-service og support. Vi har ved flere lejligheder haft god gavn af at kunne få hjælp 24/7-365.

Jeg kan varmt anbefale IT-GlobalView og deres mangeårige erfaring og viden.

Læs om Bogballe A/S

Dennis Refsgaard

Creative Designer, Bogballe A/S

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.