Microsoft Teams

Gør samarbejdet lettere med Microsoft Teams

Microsoft Teams gør det let for jer at samarbejde på arbejdspladsen – uanset hvor I befinder jer hver især. Samarbejde er en vigtig del af de fleste arbejdspladser, og jo mere kompleks en opgave er, jo større er behovet for at samarbejder typisk også.

Microsoft Teams er en del af Microsoft365, så har du allerede en Microsoft365-pakke, har du muligvis allerede adgang til Microsoft Teams. Teams giver mange muligheder, der kan understøtte samarbejdet både internt i virksomheden, men også med samarbejdspartnere. Med Teams får du:

 • Chat-funktion med ubegrænset antal beskeder – både én til én, men også gruppechats
 • Videoopkald til en gruppe eller én til én
 • Online møder med mulighed for skærmdeling
 • Optagelse af møder
 • Fillagring for både teams og enkelte brugere
 • Mulighed for at samarbejde i realtid i de øvrige Office-apps
 • Mulighed for at oprette gæsteadgang til samarbejdspartnere
 • Integrationer med mere end 250 apps og tjenester

Teams giver med andre ord rig mulighed for at samarbejde med både kolleger og samarbejdspartnere, og der er god mulighed for at organisere og strukturere opgaver.

Der er mulighed for at oprette flere forskellige teams, og i hvert team er der desuden mulighed for at oprette forskellige kanaler, så al kommunikation ikke sker i én lang tråd. Gennem kanalerne kan der skabes et godt overblik om ét emne.

Gennem Microsoft Teams kan der let oprettes møder for udvalgte personer eller for alle personer i et team. Når et møde oprettes, bliver det desuden synkroniseret med den Outlook-kalender.

Microsoft Teams samler en lang række forskellige funktioner og programmer i ét vindue. Alt bliver med andre ord samlet ét sted – og dermed kan der spares på licensudgifter til andre programmer.

Kom i gang med Microsoft Teams

Hos RIT hjælper vi jer i gang med Microsoft Teams. Har din virksomhed ikke allerede Microsoft365, som Microsoft Teams er en del af, hjælper vi jer også i gang med Office-pakken. Vi har stor erfaring med både konfigurering og opsætning af Microsoft Teams samt de øvrige Microsoft365-apps, så tag os med på råd, hvis I overvejer at samle jeres programmer i Microsoft365’s samlede løsning – inkl. Microsoft Teams.

Microsoft Teams kan både små startups og store, internationale virksomheder få gavn af. Der kommer hele tiden nye funktioner til Microsoft Teams – og du får helt automatisk adgang til de nye opdateringer.

Vil du høre mere om dine muligheder med Microsoft365 og Microsoft Teams, eller har du brug for hjælp til at komme i gang, så kontakt os på telefon 70 22 21 80 eller udfyld formularen herunder.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.