Hosting

Det var i mange år god latin, at såfremt man ikke ville have servere lokalt, så kunne man placere serversystemerne i et hostingcenter i Danmark. Det gør vi fortsat, når det giver mening, men det er ikke altid, det giver mening længere, bl.a. på grund af nye muligheder med Cloud Services og Hybride Serverløsninger.

Vi er specialister i Hosting men vi er også specialister i at migrere hostede løsninger over på hybride cloud-løsninger. Kundens situation og behov er bestemmende for hvilken løsning, vi anbefaler.

Microsoft driver teknologiudviklingen indenfor server-software. Den udvikling har siden 2013 ikke været fokuseret på hosting. Der udvikles nemlig ikke så meget ny teknologi på den front, da alle ressourcer bruges på Cloud Services, som giver stordriftsfordele og fleksibilitet, der ikke kan opnås med en mere statisk hosting løsning.

Hosting kan dog fortsat være en god idé til udvalgte systemer, så derfor har vi et tæt samarbejde med førende hostingcentre, så vores kunders applikationer altid kan placeres optimalt set ud fra både et teknisk og økonomisk perspektiv. Andre systemer kan køre lokalt (on-prem) eller i skyen. Uanset hvor de kører, kan vi kombinere og lave server management og overvågning på tværs samt tage et samlet ansvar. Vores driftsplatform er optimeret til både on-prem, hosting og Cloud Services.

Det gør RIT unik.

Ring mig op

2 + 6 =

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os på telefon 40882230 eller via denne formular:

14 + 1 =