Hosting

RIT Hosting afvikles i topsikret datacenter i Jylland. Den fysiske sikkerhed er maksimal og der er redundans i alle led ind til kundernes virtuelle servere. Vi tildeler server-ressourcer som f.eks. CPU, RAM og storage on-the-fly, og al serverdrift varetages på nøjagtig samme vilkår som stod serveren lokalt eller i skyen

Vi passer nemlig systemerne og serverne uanset, hvor de afvikles henne. Som bruger af systemerne skal man ikke mærke forskel. Det skal bare virke. Det er vores motto.

Det var i mange år god latin, at såfremt man ikke ville have servere lokalt i virksomheden, så kunne man placere serversystemerne i et hostingcenter i Danmark. Det kan man stadigvæk, men det er ikke altid det giver mening længere pga. cloud services. Så vores projekter går i lige så høj grad ud på at migrere udvalgte systemer ud af hosting og over på moderne hybride cloud-løsninger.

Microsoft driver teknologiudviklingen. Den udvikling har siden år 2013 haft fokus på cloud services, som giver stordriftsfordele og fleksibilitet, der ikke kan opnås med lokal dansk hosting.

Hosting kan fortsat være en god idé til udvalgte IT-systemer. I de tilfælde varetager vi hostingdriften sikkert og stabilt, så vores kunders IT-systemer altid kan placeres optimalt set ud fra både et teknisk og økonomisk perspektiv.

Derfor ender vores hosting løsninger ofte med at være hybride løsninger, der kombinerer hosting med lokale server og/eller cloud services. Det giver vores kunder det optimale fra de forskellige teknologi ben. Når teknologien skifter, så skifter vi løsningen til det teknologi ben, der giver mest mening for kunden.

Det gør RIT unik.

Du kan se oversigten over vores samlede IT-services i RIT’s Servicekatalog, og læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.