RIT Akademiet

RIT Akademiet er RIT’s måde at efterkomme den stigende tendens i IT-branchen, hvor behovet for kvalificerede IT-medarbejdere, som følge af den stigende efterspørgsel og øgede kompleksitet i kundernes opgaver, er større end nogensinde. Der er således nødvendigt at få endnu større fokus på kompetenceudvikling blandt medarbejdere, for at kunne følge med et hurtigt omskifteligt marked.

Med RIT Akademiet giver vi medarbejdere mulighed for at opgradere deres IT-kompetencer indenfor f.eks. IT-infrastruktur, netværk, cloud services og cybersecurity.

Hvem kan deltage?

Akademiet henvender sig til yngre profiler, der har færdiggjort en IT-uddannelse og typisk har fået 1-5 års relevant erfaring og nu ønsker at genstarte eller kickstarte karrieren med de bedst mulige forudsætninger. Vi tror på, at den største del af læringen sker på jobbet gennem udfordrende arbejdsopgaver og samarbejde med kolleger og kunder, kombineret med relevante kurser og certificeringer, der er med til at understøtte den daglige oplæring.

Hvad kan deltagere forvente?

Som deltager på Akademiet kan du forvente en uddannelsesplan, betalte kurser og certificeringer, og gratis undervisningsmateriale, herunder relevante bøger og vouchers. Kurser kan være eksterne, men der laves også interne kurser, hvor nuværende medarbejdere afholder kurser hos RIT, for deltagere af Akademiet.

Det kan være hårdt at være på RIT Akademiet samtidig med at man tager sig af krævende opgaver som IT-systemkonsulent. Vi giver mulighed for at dygtiggøre sig i arbejdstiden og vi forventer samtidig at man lægger interessetid i studierne.

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor læringskurven er stejl og hvor vi tager hånd om din uddannelse og videre kompetencer?

Så kan du søge en af vores ledige stillinger eller søge uopfordret – vi er altid på jagt efter nye og dygtige kollegaer.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.