RIT Hosting

RIT Hosting er Managed Server Hosting med fuld support og mennesker bag, der tager ansvar og er lette at få fat i. Vi har gjort det nemt med gennemsigtige priser for CPU, RAM og storage.

Med en aftale om RIT Hosting får din virksomhed adgang til al den serverplads, I har behov for til data og systemer – og samtidig slipper I for al besværet og bekymringerne. Vores dygtige systemkonsulenter sørger for, at din løsning altid performer, som den skal, og at sikkerheden er i top.

Hvorfor vælge Managed Server Hosting?

Der er mange fordele ved at vælge Managed Server Hosting til din virksomhed. Managed Server Hosting kaldes også for dedicated server eller dedicated hosting. Det betyder altså, at din virksomhed får dedikeret server hosting til kun din virksomhed – en løsning, som du desuden har fuld kontrol over.

Når du vælger vores managed server hosting, RIT Hosting, sørger vi for at holde serveren driftssikker og stabil. Vi scanner løbende for potentielle sårbarheder og trusler, så de kan løses før der opstår problemer.

Managed vs. Unmanaged server hosting

Det modsatte af managed server hosting er unmanaged server hosting. Hvor du med managed server hosting overlader driftsansvaret til RIT, vil du med unmanaged server hosting selv være ansvarlig for driften af serveren.

Det betyder med andre ord, at du selv skal sørge for blandt andet systemopdateringer, patches, netværksinfrastruktur, sikkerhedsforanstaltninger, herunder blandt andet beskyttelse mod spam og virus. Opstår der fejl eller bliver serveren udsat for angreb, er det også dit ansvar, at løse dette.

Fordele ved Managed Server Hosting for små og mellemstore virksomheder

Der er mange fordele for virksomheder at vælge managed server hosting – særligt for SMV’er er der store fordele ved denne løsning. I SMV’er oplever vi ofte, at der ikke er en dedikeret person, som håndterer alle aspekter af hosting af servere. I disse tilfælde er det en klar fordel at outsource denne opgave til en professionel samarbejdspartner.

Nogle af fordelene ved at vælge RIT som samarbejdspartner til server hosting er:

 • Du sparer tid og penge
 • Du får en høj oppetid
 • Du får en høj sikkerhed
 • Du får en fleksibel løsning, der kan skaleres efter dit behov
 • Du får server monitoring (vi scanner løbende for potentielle fejl og trusler)
 • Du får løbende taget backup af dine data

RIT Hosting er private cloud hosting

Når du vælger RIT Hosting, hostes dine data og systemer på et privat og lukket netværk. Med private cloud løsning får du en høj performance, så du hurtigt kan tilgå dine data. Derudover er sikkerheden også i top. Med private cloud er det nemlig kun din virksomhed, der har adgang til hardwaren og softwaren, som er omfattet af aftalen.

Fordelene ved private cloud er, at du selv bestemmer, hvordan konfigurationen skal være. Cloudmiljøet bliver tilpasset til din virksomheds behov og bygger desuden på en virtualisering af virksomheds servere og infrastruktur. Derudover får du også en større skalerbarhed end du ville med on-premise servere.

Kender I jeres IT-behov om 36 måneder?

Vi har ingen interesse i at binde virksomheder op på lange aftaler, for hvem ved hvor teknologien og virksomhedens IT-behov er henne om 36 måneder. Samtidig ønsker vi også at vores kunder skal kunne følge teknologien og lave om i løsningerne efterhånden som mulighederne opstår og virksomhedens behov ændrer sig.

Få IT hosting med fuld support

Hos RIT kan vi hjælpe med alle typer hosting, uanset om der er tale om webhosting eller hosting af IT-systemer og lignende, som giver mening at placere i et hostingcenter. Hos RIT får du hurtig og effektiv hjælp – og med fuld support, som også bekymrer sig om og interesserer sig for brugeroplevelsen.

Når du har behov for hosting af it, hvad enten der er tale om hosting af ERP, applikationer, databaser, VMware, Hosted Hyper V eller andet, kan vi hjælpe.

Det kan være svært at finde ud af, om din virksomhed har behov for private eller public cloud hosting, eller om det skal være shared eller dedicated hosting. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst i forbindelse med hosting af din virksomheds IT, hjælper vi dig med at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig – ring til os på telefon 70 22 21 80 eller send en mail til info@rit.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig snart.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.