Om RIT

Om RIT A/S

RIT frigør kundernes tid inden for IT – tid som kunderne i stedet kan bruge på at fokusere på egen kerneforretning. Vi sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert, så kunderne kan opnå større effektivitet og løbende driftsbesparelser. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. 

 

Tætte og faste kunderelationer

Vi er IT-samarbejdspartner for professionelle virksomheder og organisationer med hvem, vi har tætte og faste kundeforhold. Derfor er vores strategi at give god kundeservice og fokusere på drift, ydelser og løsninger inden for IT-infrastruktur. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige, at ”IT det skal bare virke” – og kan overlade resten til os.

Vi har fokus på og er eksperter i IT-infrastruktur, IT-drift og IT-support med udgangspunkt i Microsoft. Vi servicerer og drifter dagligt mange komplekse IT-løsninger. Vores ydelser spænder fra daglig IT-support og konsulentassistance med faste aftaler om IT-drift, hosting og cloud services over til decideret specialviden inden for netværk og sikkerhed, herunder firewall, trådløse netværk, backup og disaster recovery løsninger.

RIT A/S er ejet af Røsfeld Holding ApS og ledelsen i virksomheden. RIT-selskabet er stiftet i 1988 og hed indtil april 2018 Røsfeld IT A/S, men vi valgte at ændre navnet, da søsterselskabet Røsfeld A/S blev solgt. Udviklingen har været positiv, og det har givet 100% fokus og stabilitet.

Sådan gør vi en forskel

Vi er uafhængige. Dvs. vi kan rådgive om og implementere både on-prem, hosting og cloud-løsninger samt kombinationer heraf. Samtidig kan vi tage hele eller dele af ansvaret for driften og supporten af servere, pc’er og brugere.

Det giver vores kunder stor værdi, at vi sikrer, at deres IT-systemer til enhver tid er placeret der, hvor det giver bedst mening for virksomheden. Vi tager ansvaret og sikrer, at IT-systemerne kører hurtigt, stabilt og sikkert.

Med vores IT-løsninger får kunderne højnet IT-sikkerheden, får bedre performance på systemerne og kommer af med en relativ stor risiko. Vi udskifter og drifter typisk backend-systemerne, som kan udskiftes uden at brugerne involveres ret meget. I mange virksomheder er man skeptiske over for indførelse af ny IT, måske fordi man tidligere har oplevet problemer i den forbindelse. Det sker ofte ved indførelse af nyt økonomisystem eller lignende komplekse systemer. Et sådan projekt kan ikke sammenlignes med de IT-projekter, vi laver.

Vi installerer løsningerne, så de kan testes af inden idriftsættelse. Selve idriftsætningen sker med minimal forstyrrelse af brugerne. Dette i modsætning til fx et nyt økonomisystem eller CRM-projekt, som kræver en meget høj grad af bruger-involvering – og som kan gå galt på mange måder. Vi sørger for, at I kommer til at mærke projektet så lidt som muligt, så I kan fokusere på Jeres dagligdag.

Vores kunder har været meget tilfredse med installation og igangsætning af de løsninger, vi har leveret til dem.. For os er målet et tæt og langvarigt samarbejde om IT, IT-drift og IT-support, og derfor er de nye IT-løsninger ikke målet i sig selv for os. Målet er et langvarigt samarbejde med tilfredse kunder.

Derfor skal du vælge RIT

Det vi kan tilbyde vores kunder, som er særlig unikt ved RIT, er:

  • Rådgivning om både IT-løsninger, IT-drift samt hosting og cloud
  • Hurtig reaktionstid
  • Faste kontaktpersoner med stor erfaring
  • Høj kompetence indenfor IT
  • Stabil virksomhed med mange år i IT-branchen

Vores kompetencer

I RIT har vi egne systemkonsulenter og IT-supportere med kompetencer, som sætter os i stand til at udføre og tage ansvaret for samlede og ret komplekse opgaver inden for IT-løsninger og IT-drift.

Vi kan være den daglige IT-leverandør på mere eller mindre fast aftalebasis. Vi kan stå for IT-driften, både på stedet og fjernbetjent, og vi kan hjælpe din virksomhed med aktivt at udnytte mulighederne med hosting og cloud.

På den måde kan vi reelt være jeres virksomheds eksterne IT-afdeling. Der er meget få begrænsninger, men der er meget store besparelser at hente.

Vi hjælper uanset om Jeres IT står på jorden eller ligger i skyen. Du kan læse mere om vores løsninger her.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.