RIT DNA

Samarbejde og fælleskab

RIT’s DNA er dét, der gør os helt og aldeles unikke. Som personer er vi alle kodet af mange forskellige ting, men som medarbejdere hos RIT, deler vi alle en ambition om at styrke vores unikke samarbejde, det tætte fællesskab og den nærværende kultur, hvor der er plads til at være sig selv.

Det er værdier, som RIT aldrig vil gå på kompromis med og som vi altid ønsker at efterleve.

Vi er ikke som de andre…

Det der gør RIT’s DNA til noget helt særligt, er vores nærhed – til hinanden og vores kunder, vores lyst til at samarbejde og sparre, og interessen for at skabe et socialt fællesskab med vores kollegaer, kombineret med en uforlignelig passion for det vi er bedst til – nemlig at hjælpe dig med din IT.

En arbejdsplads med medarbejderne i fokus

RIT er en arbejdsplads hvor medarbejdere nyder godt af et hav af goder og tilbud! Der er både plads til at arbejde fleksibelt hjemmefra, uddannelsesplaner og mulighed for at udvikle sig fagligt, både gennem sparring med kollegaer og tilbuddet om en plads på RIT Akademiet. Hos RIT har vi en lækker frokostordning, som indeholder sunde og varierende retter fra MIB’s mobile køkken. Vi tilbyder gratis fitness abonnementer for de interesserede og en masse sociale arrangementer fra vores dedikerede og festlige personaleforening, som alt sammen er med til at skabe den tæt relation til hinanden som kollegaer.

Kunne du tænke dig at blive en del af RIT familien? Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer! Du kan finde vores ledige stillinger eller søge uopfordret.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.