RIT DNA

Vi er Rittere – og det er vi stolte af

I RIT er vi alle kodet af noget forskelligt, men som medarbejdere deler vi alle en ambition om hele tiden at styrke vores unikke samarbejde, tætte fællesskab og nærværende kultur, hvor der stadig er plads til at være sig selv.

Det er ikke bare værdier, vi deler med hinanden, det er en stærk dna, som også vores kunder og samarbejdspartnere hurtigt oplever og sætter pris på.

Samarbejde

En forudsætning for at kunne tilbyde kunderne den bedste rådgivning og forme de bedst mulige IT-løsninger, er vores tætte samarbejde og sparring med hinanden.

Fællesskab

Sammen er vi stærkest, og derfor er vi også fælles om både opture og nedture. På den måde lærer vi bedst og bliver hele tiden dygtigere.

Nærvær

Vi har en oprigtig interesse i at være 100% tilstede for vores kunder, så vi bedre kan imødekomme deres behov. Og så kan vi som kolleger rigtig godt lide at hænge ud – også efter arbejdstid.

En arbejdsplads tilpasset medarbejderne

RIT er en arbejdsplads, der er tilpasset medarbejderne – og ikke omvendt. Det betyder først og fremmest, at vi arbejder fleksibelt, så der er plads til alt det andet, vi også skal nå.

Som medarbejder får du ikke kun en lang række personalegoder, du har også mulighed for at udvikle dig fagligt – både gennem sparring med kollegaer og tilbuddet om en plads på RIT Akademiet.

Af goder kan vi fremhæve vores lækre frokostordning, som indeholder sunde og varierende retter i MIB-caféen, tilbud om gratis fitness abonnement, nyeste it-gear, is i fryseren om sommeren, en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring samt mulighed for fysioterapi og kiropraktiker.

Vi har også en aktiv personaleforening, som løbende inviterer til festlige og sociale arrangementer. Ligesom vi hvert år deltager i DHL-stafetten og laver et årligt team-building arrangement.

Kunne du tænke dig at blive Ritter? Vi er altid på udkig efter flere dygtige kollegaer, og du er velkommen til at tjekke vores ledige stillinger eller søge uopfordret. Til vores ledige stillinger behøver du blot dele dit CV med os. 

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.