WatchGuard

Hos RIT har vi været Watchguard Guld Partner gennem mange år, og vi har derfor stor erfaring med Watchguard’s sikkerhedsløsninger. Watchguard har en af de mest visionære måder at drive og udvikle sin virksomhed på, og er blandt andet kendt for sine simple og effektive løsninger inden for IT-sikkerhed. I 2019 vandt WatchGuard Cybersecurity Excellence Awards, og har desuden også vundet priser for særligt deres Next-Generation Firewalls.

 

Hurtige spørgsmål og svar om Watchguard

Hvad er WatchGuard?

Watchguard laver sikkerhedsløsninger til den helt lille virksomhed og helt op til Fortune500-virksomheder. Watchguard’s sikkerhedsløsninger dækker over tre hovedområder:

 • Netværkssikkerhed
 • Multifaktor authentication
 • Sikker Wi-Fi-forbindelse

Hvad er en NextGeneration firewall?

En NextGeneration firewall hjælper med at kontrollere trafikken på virksomhedens netværk samt giver kontrol over, hvilke webapplikationer der må anvendes, samt hvem der må anvende dem.I dag er en NextGeneration firewall et minimumskrav i virksomheder, når det gælder IT-sikkerhed. Når IT-sikkerheden skal øges yderligere, anbefaler vi, at der også indføres Threat Detection and Response (TDR).

Hvad er Threat Detection and Response (TDR)?

Threat Detection and Response (TDR) giver en komplet beskyttelse af virksomhedens IT. TDR er et ekstra sikkerhedslag, som øger beskyttelsen mod det stigende antal IT-trusler, som virksomheder hver dag er udsat for. TDR er en del af vores Total Security-løsning, som du kan læse mere om her.

Undgå alvorlige sikkerhedsbrister

Med WatchGuard’s sikkerhedsløsninger, kan du undgå alvorlige sikkerhedsbrister i virksomhedens IT-systemer. Ingen af vores kunder med WatchGuard Total Security har haft alvorlige sikkerhedsbrister, hvilket er en statistik, som vi er meget stolte af. Vil du være en del af statistikken, så kontakt os på telefon 70 22 21 80 eller send en mail til info@rit.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Komplet IT-sikkerhedsløsning

Hver dag udsættes virksomheder for utallige forsøg på IT-kriminalitet. Særligt mindre virksomheder har ikke det nødvendige fokus på IT-sikkerhed, hvilket gør dem særligt sårbare over for angreb. I august 2020 kunne man på itwatch.dk læse, at 11% af landets mindre virksomheder har været udsat for IT-kriminalitet, men trods det, har 4 ud af 10 virksomheder ikke en handlingsplan for, hvordan angreb og forsøg på IT-kriminalitet skal håndteres.

Med en komplet sikkerhedsløsning fra WatchGuard kan din virksomheds IT-sikkerhed styrkes markant. Hos RIT har vi stor erfaring med IT-sikkerhedsløsninger i både store og små virksomheder, og til en pris, hvor alle kan være med. Du kan læse endnu mere om IT-sikkerhed her.

Med WatchGuard’s løsninger kan du få den bedste beskyttelse af virksomhedens IT-systemer. Med Total Security får du både en NextGeneration Firewall, Threat Detection and Response, øget netværkssikkerhed, implementering af multifaktorlogin og meget mere.

En vigtig del af en høj IT-sikkerhed er overvågning og opdateringer af både firewalls (RIT Firewall Management), netværk (RIT Network Management), servere (RIT Server Management) m.m. Her kan du få en samlet løsning hos RIT, som sikrer, at virksomhedens IT-sikkerhed altid er i top. Læs mere om, hvordan du kan øge virksomhedens IT-sikkerhed her, eller kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan øge IT-sikkerheden i din virksomhed – ring til os på telefon 70 22 21 80 eller send en mail til info@rit.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig snart.

 

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.