Job og Karriere

© e-Recruitment by HR-ON

Jeg får IT-udfordringer, der passer til min forventning – og lidt til. Nogle gange er der meget travlt. Jeg har gode kolleger og lærer meget. Men jeg får også lov at bidrage med mange ting. Og så har vi har en god madordning.

Kristoffer Poulsen

Blev i 2020 udlært som datatekniker, RIT A/S

Vi tilbyder

Velordnede forhold

Du kan blive en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får spændende opgaver, ansvar, har medbestemmelse og kort vej til beslutningerne. Du vil møde velordnede forhold og kompetente kolleger. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension og frokostordning.

Spændende opgaver

Ansvar

Medbestemmelse

Udviklingsmuligheder

Dynamik

God synergi

Kontorfællesskab

Gode rammer

Vi har dejlige kontorlokaler i Lystrup, hvor vi bor sammen med en række andre Tech og IT-virksomheder i Officelab. I alt er der ca. 900 ansatte i området. Det giver både dynamik, god synergi og mulighed for at tilbyde en lang række personaleordninger.

God beliggenhed

Lystrup ligger lige op ad Djurslandsmotorvejen. Efter 4-5 minutters kørsel er man på motorvej E45.

Fra vores kontor er der er 2-3 minutters gang til Letbanen. Det tager ca. 16 minutter til Aarhus Hovedbanegård.

 

Tæt på motorvejen

Tæt på letbanen

Frokostordning

Fri kaffe, vand, frugt

Lækker frokost

Vi har frokostordning med lun ret, 3 salater, brød og pålæg – og kage om onsdagen. Der er fri adgang til kaffe, vand og frugt hver dag. Fredag morgen spiser vi rundstykker.

Sådan arbejder vi

Alle tager ansvar og er gode til løse opgaver i samarbejde. Der bliver løbende informeret og der er generelt en åben informationskultur.

Hver tirsdag har vi ”teknikmøde” hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab. Vi har i det hele taget en åben kultur, hvor man deler sine erfaringer og hjælper hinanden.

Teamlederne har et meget tæt samarbejde med både systemkonsulenter, supportere og driftskonsulenter, og døren til direktørens kontor er altid åben.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.