Job og Karriere

© e-Recruitment by HR-ON

Når du søger job hos RIT

Vi glæder os altid over at modtage CV og/eller ansøgninger, og vi giver os god tid til at læse dem alle, både til de ledige stillinger og de uopfordrede. Til vores ledige stillinger har du mulighed for blot at dele dit CV med os, fx fra LinkedIn.  

Ansøgningsprocessen

Alle ansøgninger og CV sendt til RIT gennemgår vores automatiske rekrutteringsproces. På den måde sikrer vi ikke alene dine personfølsomme data men også en effektiv og struktureret proces for dig som ansøger. Alle ansøgninger læses, screenes og besvares. Er du en af de udvalgte, inviterer vi dig til en jobsamtale hos os. 

Samtalen vil give dig mulighed for at få mere at vide om RIT og stillingen, ligesom vi er nysgerrige på dit CV, din erfaring, kompetencer og dig som person. 

De fleste kandidater gennemgår 2 jobsamtaler og evt. en test, ligesom vi nogle gange trækker referencer, før vi sammen sætter den endelige underskrift.

Hos RIT pre-onboarder du før første arbejdsdag

Det er afgørende for os, at du som ny medarbejder føler dig velkommen og hurtigt bliver en del af RIT DNA’et allerede før første dag – selvfølgelig med respekt for det, du forlader. 

Ca. en uge før du starter, modtager du en velkomsthilsen fra din nye RIT-Buddy med lidt forskellig information.  

 

Onboarding 

Når du starter hos os, er din kalender allerede booket med en række af sessioner, så du introduceres til virksomheden, teamet, afdelingerne og systemerne på en god måde.  

Din Buddy tager dig ”i hånden” og er din personlige støtte og sparringspartner den første tid, efter du er startet. 

Vi tilbyder…

Hvad siger Ritterne selv?

Som leder af et team er det fantastisk at møde ind på arbejde til en masse engagerede og dygtige kollegaer. Det skinner virkelig igennem, at vi er her for at hjælpe hinanden og give den bedste service til vores kunder. Hos RIT mærker jeg en nærhed, som jeg ikke har haft på andre arbejdspladser. Der er desuden meget kort fra tanke til handling. Vi har stort fokus på at være en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til alle personligheder.

Kasper Nygaard

Head of Support & Operations, RIT A/S

Jeg får IT-udfordringer, der passer til mine forventninger – og lidt til. Nogle gange er der meget travlt. Jeg har gode kolleger og lærer meget. Men jeg får også lov til at bidrage med mange ting. Og så har vi en god madordning.

Kristoffer Poulsen

Senior IT-Consultant, RIT A/S

RIT DNA

Vores dna er noget af det, som gør os unikke. For selv om vi alle er kodet af noget forskelligt, så deler vi samme ambition om at styrke vores unikke samarbejde, tætte fællesskab og nærværende kultur samtidig med, at der er plads til at være sig selv. Vi er faktisk ret stolte af vores RIT dna.

RIT Akademiet

På RIT Akademiet har medarbejdere mulighed for at opgradere deres IT-kompetencer og CV med specialiseringer indenfor fx IT-infrastruktur og cybersikkerhed. Vi startede vores RIT Akademi i 2021.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.