Job og Karriere

© e-Recruitment by HR-ON

RIT DNA

RIT’s DNA er dét, der gør os helt og aldeles unikke. Som personer er vi alle kodet af mange forskellige ting, men som medarbejdere hos RIT, deler vi alle en ambition om at styrke vores unikke samarbejde, det tætte fællesskab og den nærværende kultur, hvor der er plads til at være sig selv.

RIT Akademiet

Med RIT Akademiet giver vi medarbejdere mulighed for at opgradere deres IT-kompetencer og CV med specialiseringer i f.eks. IT-infrastruktur og cybersikkerhed.

Når du søger job hos RIT… 

Vi glæder os altid over at modtage ansøgninger – både til de opslåede ledige stillinger og de uopfordrede. Du har gjort dig umage med at skrive en motiveret ansøgning og på samme måde læser vi også din ansøgning i fuld fortrolighed og med stor interesse. 

Alle ansøgninger som sendes til RIT, kommer igennem vores automatiske rekrutteringssystem. På den måde sikrer vi dine personfølsomme data samt en effektiv og struktureret proces for dig som ansøger. Alle ansøgninger læses og screenes, og er du en af de udvalgte vil du blive inviteret til en jobsamtale hos RIT. 

Samtalen vil give dig mulighed for at få mere at vide om den ledige stilling, og vil fokusere på spørgsmål vedrørende dit CV og din erfaring samt en række nøglekompetencer, der er blevet identificeret for den aktuelle stilling. 

De fleste kandidater oplever at der er 2 jobsamtaler og evt. en test og nogle referencer der skal trækkes før vi er klar til underskrift, andre gange går det lidt hurtigere. 

Hos RIT onboarder du før du har første arbejdsdag. Vi kalder det pre-onboarding… 

Det er afgørende for os, at du som ny medarbejder føler dig velkommen og bliver en del af RIT DNA’et allerede før første dag – selvfølgelig med respekt for det du forlader. 

Ca. uge før du starter modtager du en velkomsthilsen fra din nye Buddy og lidt forskelligt information.  

 

Onboarding 

Når du starter hos os, er din kalender allerede booket med en række af sessioner, så du introduceres til virksomheden, teamet, afdelingerne og systemerne på en god måde.  

Din Buddy tager dig” i hånden” og er din personlige støtte og sparringspartner den første tid efter du er startet. 

Vi tilbyder…

Hvad siger ritterne?

Det bedste ved RIT er, at der er fokus på min faglige udvikling, og min person – Det er til gavn for både RIT og mig. RIT er unik, fordi jeg altid har kollegaer tæt på, når der er brug for sparring.

Carsten Glibstrup

Support Specialist, RIT A/S

Som leder af et team er det fantastisk at møde på ind på arbejde til en masse engagerede og dygtige kollegaer. Det skinner virkelig igennem, at vi er her for at hjælpe hinanden og giver den bedste service til vores kunder. Hos RIT mærker jeg en nærhed, som jeg ikke har haft andre steder. Der er desuden meget kort fra tanke til handling. Vi har stort fokus på at være en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til alle personligheder.

Kasper Nygaard

Head of Support & Operations, RIT A/S

Jeg får IT-udfordringer, der passer til min forventning – og lidt til. Nogle gange er der meget travlt. Jeg har gode kolleger og lærer meget. Men jeg får også lov at bidrage med mange ting. Og så har vi har en god madordning.

Kristoffer Poulsen

Senior IT-Consultant, RIT A/S

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.