RIT SOC 24/7

Hvad er et Security Operations Center?

Et Security Operations Center, også kaldet SOC, er en slags kommandocentral, som døgnet rundt overvåger virksomhedens systemer og sikkerhedsløsninger, indsamler informationer og reagerer på mistænkelig aktivitet og brugeradfærd i realtid.

De fleste SOC løsninger på markedet er udviklet til store virksomheder, hvor IT-sikkerhed længe har været på dagsordenen. Men med den fortsat voksende cybertrussel mod danske virksomheder i alle størrelser er der imidlertid behov for stadig mere omfattende sikkerhedsindsatser i alle slags virksomheder.

IT-kriminelle har i dag også fokus på små og mellemstore virksomheder, hvor de ved, at IT-sikkerheden ikke altid prioriteres i samme omfang.

 

RIT SOC 24/7

Få udvidet overvågning og øget beredskab med RIT SOC

SOC er som regel en dyr løsning forbeholdt store virksomheder, men i RIT har vi skaleret entreprisemodellen og udviklet vores egen RIT SOC 24/7, som er en fordelagtig licensløsning til små og mellemstore virksomheder.

Med RIT SOC 24/7 får virksomheden udvidet overvågning af virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger og øget beredskab 24/7, 365 dage om året.

Vores SOC består af både mennesker og robotter, som overvåger og analyserer informationer om mistænkelig og unormal adfærd, som indikerer forsøg på, at uvedkommende er ved at trænge ind i virksomheden. SOC agerer i realtid og kan derfor både hurtigt og effektivt stoppe forsøg på adgang – også fredag eftermiddag og i weekenden, hvor mange it-kriminelle opererer.

RIT SOC 24/7 reagerer blandt andet på mistænkelige og unormale indikatorer på arbejdsstationer og servere, som fx antallet af mislykkedes logins, unormale og umulige logins eller unormal opgave- og filhåndtering.

En RIT SOC 24/7 licens er relevant for virksomheder, der prioriterer høj IT-sikkerhed og minimal risiko for nedetid.

Med lanceringen af RIT SOC 24/7 har vi gjort det fordelagtigt for små og mellemstore virksomheder at investere i en udvidet IT-sikkerheds- og beredskabsløsning. De kunder, som vælger vores SOC-løsning, er kunder, der ikke går på kompromis med sikkerheden og ønsker at sikre virksomhedens oppetid så godt som muligt ved et eventuelt angreb,” udtaler Kim Bonde, CTO & Security Officer i RIT. 

 

Kort om RIT SOC 24/7

 • Overvåger og sikrer virksomheden mod cyberangreb 24/7, 365 dage om året.
 • Er en centraliseret enhed, som består af både robotter og mennesker, som overvåger virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger og reagerer i realtid på unormale indikatorer.
 • Overvåger og analyserer på virksomhedens endpoint enheder, antivirus og brugeradfærd i Microsoft 365 for at identificere potentielle sikkerhedsbrud.
 • Spotter mistænkelig adfærd og arbejder proaktivt ved tegn på cybertrusler mod virksomheden.
 • Minimerer effekten af et angreb og informerer virksomhedens ansvarlige om angreb og mistænkelig adfærd.

RIT SOC 24/7 giver:

 • 24/7 overvågning af systemer og brugere, 365 dage om året.
 • Markant øget IT-sikkerhed.
 • Optimeret alarmberedskab.
 • Forebyggende indsatser ved forsøg på angreb 24/7.
 • Hurtig og effektiv håndtering af angreb 24/7.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.