RIT webinar om hvordan du bedst beskytter dine data


Vi vil gerne invitere dig til et spændende webinar om genskabelse af data. Lyder det lidt kedeligt? Det kan vi godt forstå, men vi lover dig, at det bliver det ikke!

Indhold:

Vi har inficeret en computer med en grim, grim virus (nej, ikke corona – heldigvis!) og med vores Business Continuity and Disaster Recovery løsning (BCDR), vil vi vise dig, hvordan vi med et hurtigt greb kan genskabe mistet data på en PC der er blevet ramt af et ransomware angreb.

Vi vil fortælle om, hvordan I nemt og enkelt med vores løsning kan beskytte jeres data bedst muligt og sikre en høj oppetid på både PC og servere.

Tilmelding:

Lyder det alligevel ikke lidt spændende? Det synes vi også – har du fået lyst til at være med, så skynd dig at tilmeld dig i formularen nedenfor.

Dine værter til webinaret vil være vores team manager Jan Friis der får selskab af George Cochrane, og vi glæder os til, virtuelt, at tage rigtig godt i mod jer.

Praktisk:

Inden webinaret, vil I modtage et link, hvor I kan logge på.

Bemærk: Præsentationen vil primært foregå på engelsk, da George er med fra London.

 

Som en lille fun fact vil nogle måske genkende George, som den let uheldige agent 009 der var med til at varme op inden James Bond den 2. november i Cinemaxx. Vi garanterer dog, at George rent faktisk har helt styr på sikkerheden – modsat agent 009.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.