Per Kejser IT’s aktiviteter varetages nu af RIT A/S

Per Kejser har valgt at overdrage sin IT-virksomhed, Per Kejser IT.

Per har sat en ære i at finde en værdig arvtager, som kunne servicere de kunder han har arbejdet så tæt med. Valget er faldet på RIT A/S og det er vi meget stolte over. Vi sætter en stor ære i at efterleve Pers gode service.

Det er derfor, du er endt på denne webside.

Hvis du ikke har talt med Per eller mødtes med en repræsentant fra RIT A/S allerede, er vi lige på trapperne. Du modtager snarest muligt en henvendelse fra os, så vi kan få talt os igennem overgangen fra Per Kejser IT til RIT A/S.

Per og Mads Møller Pedersen, direktør hos RIT A/S, har samarbejdet i 4 år, hvor RIT A/S har løst opgaver for Per Kejser IT. Derfor kender RIT det gode ry og det faktum, at Pers kunder har stor tillid til hans arbejde. Den kundevendte og servicemindede tilgang til drift og support af IT er nemlig lige så vigtig for RIT A/S, som den var for Per i Per Kejser IT.

Med en anden virksomhed, som varetager IT for dig, har du også en anden hjemmeside at forholde dig til. Derfor opfordrer vi dig til at klikke rundt for at blive klogere på RIT A/S.

For at gøre dette lettere for dig, har vi samlet en lille liste af sider her på rit.dk, som du kunne få brug for:

Har du spørgsmål om processen med flytningen af dine aktiviteter fra Per Kejser IT til RIT A/S, er du meget velkommen til at kontakte direktør Mads Møller Pedersen på mobil 40882230 eller mmp@rit.dk.

 

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.