RIT Server Management og -overvågning

Hurtigere fejlretning, højere oppetid

RIT Server Management består både af Management og direkte serverovervågning. Serverovervågningen holder øje med virksomhedens servere og software-services alle døgnets timer, året rundt. Overvågningen udføres med moderne software til remote overvågning og kan bruges på alle nyere Windowsbaserede servere. Ofte når vi at reagere, før kunden kontakter os, fordi vi får en alarm, så snart serveren er ved at få et problem.

Dine fordele ved servermanagement

 • Hurtig reaktion ved problemer.
 • Løbende kontrol med serverne og services.
 • Billig og nem måde at outsource IT-driften.

Derfor skal du vælge servermanagement

Kravet om øget tilgængelighed til IT for brugerne bevirker også, at det er vitalt hurtigt at opdage og udbedre fejl, og derved undgå dyre driftstab i virksomheden.

Som IT-ansvarlig har man sjældent den fornødne tid til at varetage proaktiv overvågning af virksomhedens servere, hvilket betyder, at risikoen for driftsnedbrud på grund af fejl er stigende. Erfaringer viser, at mange IT-ansvarlige ikke registrerer hardware- og softwarefejl før de giver anledning til nedbrud. En efterfølgende lang reaktionstid og udbedring af fejl vil tilføre virksomheden stigende økonomiske omkostninger.

Med i vores pris for RIT Server Management er licens til server agenten inkl. ”Third Party Patch Management.”

Vi styrer og overvåger serverne ud fra standardkriterier. Vi får f.eks. besked, hvis en disk er ved at løbe fuld, hvis CPU er overbelastet eller en service på serveren er gået ned.

Vi reagerer på incidents fra serverovervågningen og vi har meget stor fordel af at kunne bruge loggen fra serverovervågningssoftwaren, hvilket gør fejlfinding og afhjælpning nemmere, når en fejl er opstået.

Kombinationer

For at opnå en reel outsourcing af IT-driften kan Serverovervågning kombineres med andre af vores ydelser og services inden for IT-outsourcing.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.