IT-konsulenter i Aarhus og Østjylland

RIT er et IT-firma i Århus, der sikrer, at vores kunders IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Selvom vores IT-supportere og IT-konsulenter arbejder fra vores i Aarhus, hjælper vi virksomheder i hele Danmark. Mange af de opgaver, vi løser for vores kunder, kan vi klare fjernbetjent. Det betyder, at vi kan hjælpe vores kunder hurtigt – og det er samtidigt billigere for vores kunder, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores IT-konsulenter er IT-specialister

Vores IT-konsulenter er eksperter i IT-infrastruktur, IT-drift og IT-support, og vi kan derfor varetage mange forskelligartede og komplekse IT-løsninger. Med 20 medarbejdere, der er klar til at hjælpe med IT-problemstillinger, har vi mulighed for at rykke hurtigt, når vores kunder har brug for det. Det betyder altså, at man kan få IT-support i Aarhus eller længere væk uden lang responstid.

Hos RIT har alle vores kunder en fast kontaktperson, som har stor erfaring inden for IT-branchen. Det betyder, at IT-konsulenten altid er opdateret på kundens IT-infrastruktur og -løsninger.

Få besøg af en IT-konsulent i Aarhus

Har du behov for at få besøg af en IT-konsulent til at løse opgaver i din virksomhed, så kan RIT også hjælpe dig! Har du behov for at få en fast, ugentlig aftale om at få en IT-konsulent ud til din virksomhed, kan du lave en fast aftale med os. Vi kalder det for RIT IT-chef, og IT-konsulenten kan hjælpe dig med alle virksomhedens IT-udfordringer.

Har du i stedet behov for daglig brugersupport, vil vi anbefale, at disse pc- og serverudfordringer løses fjernbetjent af vores dygtige IT-supportere. Du kan læse meget mere om vores IT-support her.

IT-firma i Aarhus med kunden i centrum

Hos RIT har vi et tæt forhold til vores kunder. Den tætte relation betyder, at vi kender kundens IT-løsninger, og skal derfor ikke bruge unødvendig tid på at undersøge opsætningen for at løse en IT-problemstilling. Vi mener, at det er god kundeservice.

Vi er et IT-firma, der tager ansvar for vores kunders IT. Vi kender vigtigheden af en virksomheds IT, og derfor sørger vi for, at det virker, som det skal – og så vores kunder kan fokusere på det, der er deres kerneforretninger.

Uafhængige IT-konsulenter

Vores IT-konsulenter er uafhængige. Det betyder, at vi kan rådgive om forskellige løsninger. Vi har ikke én IT-løsning, som vi kun kan arbejde med. Vi kan derimod rådgive og implementere mange forskellige IT-løsninger både on-premise, hosting og cloudløsninger. Vi kan også rådgive om implementere kombinationer af de forskellige løsninger.

Vi lytter til vores kunders behov og finder den bedste løsning til netop deres virksomheder. Hos os er der ikke en ”one size fits all”-løsning.

Vil du selv vide mere om IT-sikkerhed og andre IT-løsninger?

Vores IT-konsulenter er specialister inden for deres områder. De har derfor alle en stor viden om både IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, fordele og ulemper ved forskellige løsninger og meget mere. IT behøver ikke være kompliceret – derfor deler vi også jævnligt ud af vores viden fra vores lokaler i Lystrup.

Du kan også holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender et nyhedsbrev ud ca. 1 gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.  

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.