IT konsulenter i Favrskov Kommune – Hinnerup, Hadsten og Hammel

RIT har kontorlokaler i Lystrup nord for Aarhus, men det betyder ikke, at vores IT-konsulenter kun kører i Aarhus og omegn – langt fra. Vi har kunder i hele landet, men grundet vores beliggenhed har vi naturligvis flest kunder i Østjylland. Vi sender fx ofte vores IT-konsulenter til Hadsten og andre byer i Favrskov Kommune, ligesom vi udfører opgaver i resten af landsdelen også.

Hvad kan vores IT konsulenter hjælpe med?

RIT startede som et selskab, der især servicerede printere og kontormaskiner – sidenhen computere, i takt med at der blev flere af dem i danske virksomheder. I dag er IT support dog meget mere komplekst, og vi reparerer ikke længere blot kontormaskiner, men yder support i forbindelse med næsten alt IT.

Vi tilbyder også hosting, hvilket vil sige, at vi har fysiske servere stående hos os, som kan indeholde hele virksomhedens IT-infrastruktur. Med en aftale om en hostet server er det RIT, der vedligeholder serveren, sørger for nødvendige softwarelicenser osv.

For virksomheden betyder det, at der altid er adgang til både data og programmer fra en hvilken som helst internetforbindelse, og der vil altid være nogle af vores IT-konsulenter i Aarhus i nærheden, som kan håndtere alle de problemer, der måtte opstå. Skulle der opstå problemer med computere, printere eller andet hardware, der står lokalt hos virksomheden, som måske ligger i Hammel, sender vi en IT konsulent til Hammel.

Du har altså sikkerhed for dine filer altid – går din lokale computer i stykker, mister du ikke de data, der er gemt på den server, der står hos os. Det værste, der kan ske, er at du får en slem virus, der får fat i dataene på serveren. Til at forhindre store skader i den forbindelse tilbyder vi disaster recovery, som er den eneste måde at sikre sig mod store tab ved mødet med fx CryptoLocker-virussen.

Lokal IT support i Favrskov Kommune

Selvom RIT tager opgaver i hele landet, har vi hoveddelen af vores kunder i nærheden. Favrskov er blot en af de kommuner, som vi har mange opgaver i. Det betyder, at vi tit sender vores IT-konsulenter til Hinnerup, Hammel og Hadsten, og at de kan være der hurtigt. Mange af vores konsulenter har desuden selv baggrund i området, og er derfor stedkendte.

I mange tilfælde er det dog slet ikke nødvendigt, at vores konsulenter kører ud til en opgave – har vi en fast aftale med en kunde, sørger vi for at installere software, der gør det muligt at yde support gennem fjernopkobling. Der behøver altså ikke sidde en IT-konsulent i Favrskov, hvis problemer hos kunden kan løses via fjernopkobling – hvilket betyder, at problemet ofte er løst på den tid, det ville have taget konsulenten at køre fra A til B.

I Østjylland, og ikke mindst Favrskov-byerne Hadsten, Hammel og Hinnerup, kan vi altså være en både lokal og regional IT-samarbejdspartner. Vi kan hjælpe alle virksomheder, der ønsker at outsource IT og/eller print-relaterede service- og supportopgaver.

Ring mig op

11 + 2 =

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.