Veeam Cloud Repository

Veeam er mere end bare backup, det er et system der kan sikre både data og systemer og servere, som alle skal bruges ved et fatalt servernedbrud. Veeam er meget mere omfattende end en ren backup løsning.

RIT Backup Check er inklusiv såfremt RIT IT Drift er valgt. RIT tager ansvaret for at backup’en kører.

Med Veeam overfører vi et snapshop af udvalgte virtuelle servere til Remote Cloud Repository, som er et eksternt, topsikret datacenter. Denne service kræver separat køb af Veeam licens.

Business Continuity

Veeam er således ikke kun backup, det er en komplet sikkerhedsløsning til ’Business Continuity’, hvor vi sikrer at der laves en serverreplikering af de virtuelle servere, så det er let at genskabe dem. Se også herom under RIT Disaster Recovery.

En forskel på TSM (remote backup) og Veeam er, at med TSM betaler man kun for den plads, man bruger, hvor man med Veeam skal lægge sig fast på et antal GB i Cloud Repository (den eksterne dataplads) svarende til den plads den/de komprimerede virtuelle servere fylder.  Datamængden kan dermed først vurderes præcist, når de første kørsler til cloud repository er foretaget. Løsningen kan udbygges med WAN accelerator.

Veeam kan også alternativt bruges uden at data skal ud af huset, hvis man ønsker det.

RIT Backup Check er inklusiv såfremt RIT Drift er valgt. RIT tager ansvaret for at backup’en kører.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.