System­kon­su­lent til RIT Akademiet

Ledig stilling

System­kon­su­lent til RIT Akademiet

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid?

Så har vi jobbet til dig! 

Eksperter i IT-outsourcing og kundetilpassede løsninger

I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at yngre profiler kan få en god indslusning til infrastrukturfaget. Der bliver givet tid i hverdagen til, at du kan deltage i undervisning eller bruge tid på selvstudie, og sammen med din teammanager bliver der også lavet en personlig uddannelsesplan for dit forløb på Akademiet.

System­kon­su­lent til RIT Akademiet”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT.
Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent.”
– 
Senior IT Consultant Michael Bærendsen

Som teknisk systemkonsulent fungerer du som rådgiver for dine kunder, og mere konkret bliver du ansvarlig for en række kunders samlede IT-leverance. Her yder du konsulent-assistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, M365, netværk og sikkerhed.

Du vil primært skulle beskæftige dig med:

  • Fejlfinding og løsning af specifikke og komplekse projekter
  • Dokumentation og overdragelse til drifts- og supportteamet
  • Vedligeholdelse af din egen viden med proaktiv sparring

Da du inddrages tidligt i designfasen af dine projekter, får du selvsagt også stor indflydelse på de tekniske løsninger, du senere skal implementere. Derudover prioriterer vi en høj grad af fleksibilitet og medbestemmelse i dagligdagen.

Vi kan tilbyde:

At du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får ansvar og har medbestemmelse. Hos os er der kort vej til beslutningerne, og du får et tæt samarbejde med vores øvrige IT-systemkonsulenter samt vores drift og support. Hver tirsdag prioriterer vi at holde teknikmøde, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab.

System­kon­su­lent til RIT Akademiet
System­kon­su­lent til RIT Akademiet

System­kon­su­lent til RIT AkademietRIT – vi er ikke som de andre

System­kon­su­lent til RIT Akademiet….og det er vi ret stolte af. Hos os går vi mere op i, at vores medarbejdere (og kunder) har det godt, end at vi løber alt for stærkt. Fordi medarbejdere, der trives, også er medarbejdere, der arbejder bedre. 

Hos RIT har vi stor fokus på at styrke det sociale sammenhold i virksomheden. Vi har en dygtig personaleforening, som hvert år arrangerer diverse firmaarrangementer. Det kan være alt lige fra sommerfest med sjove lege, spilleaften, fælles grillarrangementer til julehygge og julefrokost med partner. Vi har også en årlig teambuildings tur med overnatning for alle medarbejdere. Kort sagt, vi har det sjovt sammen. 

System­kon­su­lent til RIT Akademiet

En sund hverdag

System­kon­su­lent til RIT Akademiet
System­kon­su­lent til RIT Akademiet

System­kon­su­lent til RIT AkademietVi er en virksomhed med fokus på sundhed og trivsel. Hvert år deltager vi blandt andet i diverse motionsarrangementer, som for eksempel DHL-Stafetten. 
 
Vi har lækker frokostordning i MIB-cafeen, som hver dag laver lækre sunde retter. Herudover tilbyder vi en række øvrige personalegoder, såsom fitness abonnement, frugtordning, lækkert it-udstyr, is i fryseren til fri afbenyttelse om sommeren, mulighed for fysioterapi, kiropraktiker, betalt telefon, arbejdstøj samt en gunstig pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Vil du med på vores vækstrejse?

System­kon­su­lent til RIT AkademietSå skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Mads Møller Pedersen på tlf.: 40 88 22 30.

Læs mere om virksomheden på…

RIT A/S frigør kundernes tid inden for IT. RIT A/S sikrer, at IT virker stabilt, hurtigt og sikkert. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er eksperter i IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support og managed serverdrift. Vi fokuserer på tætte og faste kundeforhold via faste aftaler om drift, service, ydelser og produkter inden for IT. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige at ”IT bare skal virke”. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Se mere på www.rit.dk.

System­kon­su­lent til RIT Akademiet

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.