Bogballe A/S

OBS: Bogballe A/S har været kunde ved IT-Globalview i mange år. Den 1. marts 2022 blev IT-GlobalView opkøbt af RIT A/S. Bogballe A/S har de samme kontaktpersoner som tidligere og har nu også fået adgang til alle de IT-services, som RIT A/S udbyder.

Dennis Refsgaard, Creative Designer, Bogballe A/S, siger om samarbejdet:

  Jeg kan varmt anbefale IT-GlobalView og deres mangeårige erfaring og viden.”

Opgaven

 Som en af verdens førende producenter af mineralgødningsspredere lægger Bogballe A/S vægt på at have et professionelt og højtydende it-miljø, der til en hver tid understøtter vores verdensomspændende eksport.
Bogballe A/S har valgt IT-GlobalView på baggrund af et ønske om total service og support til vores it-miljø, en stabil drift, en sikker og optimeret databeskyttelse samt en proaktiv samarbejdspartner 24/7-365.
Det er også vigtigt for Bogballe A/S, at vi med IT-GlobalView har faste kontaktpersoner, der kender dem og deres systemer – det letter samarbejdet og skaber hurtige resultater.

Løsningen

    Med monitorering af vores it-miljø har IT-GlobalView skabt en høj driftsstabilitet og sikret en optimeret databeskyttelse. IT-GlobalView er proaktive ved kritiske hændelser og lever til fulde op til total it-service og support. Vi har ved flere lejligheder haft god gavn af at kunne få hjælp 24/7-365.  Jeg kan varmt anbefale IT-GlobalView og deres mangeårige erfaring og viden.” fortæller Dennis Refsgaard

Bogballe A/S

Bogballe A/S er en af verdens førende producenter af mineralgødningsspredere. 365 dage om året arbejder Bogballe A/S med at udvikle og producere teknik til udbringning af mineralgødning – en teknik der gennem generationer har været en passion.

Læs mere på www.bogballe.com

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.