HM Systems

OBS: HM Systems har været kunde ved IT-Globalview i mange år. Den 1. marts 2022 blev IT-GlobalView opkøbt af RIT A/S. HM Systems har de samme kontaktpersoner som tidligere og har nu også fået adgang til alle de IT-services, som RIT A/S udbyder.

CFO  Torsten Nyvang Olsson, HM Systems A/S, siger om samarbejdet:

  Alt er forløbet tilfredsstillende og vi har kunne arbejde på systemerne under hele forløbet.”

Opgaven

HM Systems havde brug for hjælp til at få deres  IT-installation/ IT-miljø til at sikre 100% databeskyttelse, være opgraderet og ikke mindst driftsstabil.

Løsningen

  IT-GlobalView hjalp os med en opgradering af vores IT-installation til Microsoft server 2019, opgradering af SQL, samt service og support efterfølgende. Det virtuelle miljø er udskiftet samt migreret til nyt hardware, i samarbejde har vi desuden lagt en ny backupstrategi og gjort nye tiltag for at højne IT-sikkerheden betydeligt.

Vi oplever en meget professionel og god dialog med IT-GlobalView. Alt er forløbet tilfredsstillende og vi har kunne arbejde på systemerne under hele forløbet. Vi er meget tilfredse og ser frem til forsat at samarbejde med IT-GlobalView.” fortæller Torsten Nyvang Olsson

HM Systems

HM Systems er specialister inden for industriel etikettering og mærkning. HM Systems har markedets bredeste og mest alsidige produktprogram og leverer standardprodukter såvel som kundetilpassede løsninger inden for en lang række industrier. 

Læs mere på www.hm-systems.dk

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.