Novadan

Peter Torp, IT-administrator, Novadan, siger om samarbejdet:

 Jeg er meget tilfreds med forløbet og samarbejdet om udskiftning af det virtuelle IT-Miljø.”

Opgaven

Novadan ønskede hjælp til drift af deres servere, disksystemer og netværk, samt generelt hjælp til løsning af IT-fejl.
Novadan stod overfor en større udskiftning og opdateringer af det virtuel IT-Miljø, bestående af servere, storage systemer og netværk. Som international udviklings, produktions- og servicevirksomhed, havde Novadan brug for en IT-samarbejdspartner på lang sigt, med mange års erfaring, 24/7-365 support og tilknytning til samme konsulent.

Løsningen

   Jeg er meget tilfreds med forløbet og samarbejdet om udskiftning af det virtuelle IT-Miljø, hvor vi samtidig med har fået sparring omkring, hvordan vi kan opnå øget sikkerhed. Efterfølgende udfører RIT A/S løbende vedligehold og sikkerhed på servere, data, netværk, firewall samt monitorerer af vores IT-Miljø. To-faktor (MFA), Disaster- og Backupstrategi, samt implementering. Alt dette og meget mere gør at jeg, efter mange års samarbejde, stadig varmt kan anbefale RIT A/S,” udtaler Peter Torp.

Novadan

Novadan er en global partner inden for hygiejneløsninger i den fødevareproducerende industri, i landbrugssektoren og horeca-industrien. Novadan udvikler og producerer rengøringsmidler og desinfektionsmidler, samt personlige hygiejneprodukter. De leverer ”best-in-class” rengøringsløsninger i samspil og dialog med kunden, samt uddannelse og kompetenceudvikling.

Læs mere på www.novadan.dk

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.