Hybride serverløsninger

Pga. udviklingen inden for cloud services ender IT-løsningerne ofte med at bestå af en kombination af on-premise servere, hosting og/eller cloud services. Også kaldet hybride IT-løsninger.

Med en hybrid serverløsning mener vi en løsning, hvor cloud services anvendes så meget som muligt, men hvor f.eks. tunge billeder, data og systemer, der mest hensigtsmæssigt ligger lokalt, kører på en ny lokal server, der samarbejder med de valgte cloud services.

Det kan også være omvendt således at f.eks. tunge IT-opgaver som rendering eller B.I. afvikles som cloud services, hvor kunden kun betaler for de timer, hvor der er behov for regnekraft til de tunge IT-opgaver, og resten af kundens normale IT kører lokalt på kundens adresse.

Med en hybrid serverløsning kombinerer man de nye muligheder inden for cloud services med lokale serverroller.

Vores erfaring er, at flere og flere systemer ender med køre ”i skyen” som cloud services. Vi har set det store ryk med mail servere, som stort set alle kører i skyen nu. Det igangværende ryk går mere på filservere, AD servere og andre udvalgte services, som med fordel kan køre enten i Microsoft365 (tidligere Office365) eller Azure.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.