3 gode grunde til at vælge autoriseret printservice

Hvad er fordelen egentlig ved at vælge autoriseret printservice? Hos Røsfeld IT er vi Xerox Authorized Service Provider – læs her, hvilke fordele det giver vores kunder.

1. Adgang til originale reservedele og forbrugsstoffer

Som Xerox autoriseret servicepartner har vi adgang til originale reservedele og forbrugsstoffer fra Xerox. Det er altså ikke uden betydning, om man putter en original eller billig efterligning i sin printer. Måske især for den grafiske branche er det vigtigt at kunne stole på kvaliteten af det arbejde, der udføres på ens produktionsprintere.

Uanset om man har investeret i en stor produktionsprinter eller en office-printer, er det ærgerligt at løbe risici ved at erstatte originale dele med et billigere alternativ – eller bruge billig kopitoner til sine tryk. Fra Røsfeld IT skal anbefalingen i hvert fald lyde, at man vælger løsningen med originale reservedele og forbrugsstoffer.

2. Automatisk forsyning af toner, registrering af tællertal mv.

Noget af det mest ærgerlige er tidsspilde – og der går nemt mange timer til spilde på at arbejde ineffektivt med sine printere. Det gælder især også bøvl med aflæsning og rapportering af tællertal.

Har man Xerox printere i sin virksomhed og en Xerox autoriseret serviceudbyder, bliver automatisk genbestilling af toner og andre forbrugsstoffer, samt aflæsning af tællertal muligt med softwaren Xerox Device Agent.

Det er også muligt for serviceudbyderen at følge med i printerens tilstand, således at service på printeren bestilles automatisk. En tekniker kan næsten være på vej til jer, før I har opdaget printerens problemer. I mange tilfælde kan han ovenikøbet have den rigtige reservedel med første gang.

3. Certificerede serviceteknikere

I forbindelse med netop teknisk service af ens printere, er det en fordel at teknikeren er certificeret ved producenten. For den grafiske branche er det ofte endnu vigtigere, at det er Xerox certificerede teknikere, der servicerer deres Xerox printere.

Bruger man printere fra Xerox – uanset om det er office-, produktions- eller multifunktionsprintere, er det med andre ord en fordel at modtage service fra Xerox-certificerede serviceteknikere, som kender printeren, dens opbygning og funktioner.

Dertil kommer, at vi har grafiske specialister, samt produktspecialister og printsystemkonsulenter hos os, som alle er med til at sørge for at servicen af vores kunder med Xerox printere er i topklasse. Det er altså til at få øje på fordelene ved et servicepartnerskab.

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om fordelene ved at have en serviceudbyder, der er certificeret af producenten, kan du læse dette blogindlæg. Du kan også læse om vores Xerox autorisering her.

Har du andre spørgsmål, eller er du blevet nysgerrig på at høre, om vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Til det formål kan du enten benytte vores kontaktformular til højre eller ringe til os på telefon 70 22 21 80

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.