Året der gik

Vi nærmer os med hastige skridt endnu et årsskifte, og jeg må indrømme at året er fløjet afsted – det har tiden det med at gøre, når man er i godt selskab – og det er vi med både gode kolleger, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Igen i år er der meget at berette. 2021 har været båret af en øget travlhed, hvor vi har oplevet en voksende interesse for bl.a. vores fleksible hostingaftaler og vores gode resultater med IT-sikkerhed, fra både nye og eksisterende kunder. Vi glæder os meget over interessen, for det har også betydet at vi har øget antallet af kompetente kolleger med ni. Vi er pt. i gang med en ny ansættelsesrunde, så 2022 bliver også et fremgangsår.

Vores 2021 har selvfølgelig også været præget af, at samfundet fortsat var påvirket af Covid-19 nedlukninger og restriktioner, hvorfor en stor del af tiden i første halvår blev brugt med hjemmearbejde, både på hel- og deltid. Det var en stor udfordring. Jeg vil i den forbindelse gerne sige stor tak til mine kollegaer for at gå til udfordringerne med godt humør, arbejdsomhed og en stor vilje til, at hjælpe kunderne igennem den nye hverdag med Covid-19 restriktioner og hjemmearbejde. RIT voksede med 40% i den periode.

Sikre løsninger og nye satsninger

Vi oplever, at det der fungerer for vores kunder, er vores fleksible løsninger. Vi tror ikke på lange bindinger og aftaler der ikke kan ændres, og hvis 2020 og 2021 har lært os alle noget, så må det være, at vi skal være forandringsparate og at IT skal kunne skaleres både op og ned i samme hastighed, som omgivelserne forandres. Vores kontrakter er derfor lavet således, at der altid kan skaleres både op og ned, alt efter behov – ingen ved hvad der sker om 36 måneder, og derfor har vi heller ikke interesse i at binde vores kunder så længe.

Det gælder også indenfor cyber security og IT-sikkerhed – eller skal vi sige IT-usikkerhed. Det er et område der desværre udvikler sig med raketfart. Mange virksomheder rammes. Vores track record indenfor cyber security i RIT er, at ingen af vores kernekunder med RIT Total Security har haft en alvorlig sikkerhedshændelse i snart 5 år.

RIT Akademiet

2021 har også budt på forretningsmæssige satsninger, i form af vores nyopstartede RIT Akademi. Vores mål med Akademiet er give deltagerne 10 års erfaring på 5 år. I RIT har vi et konstant, og dedikeret fokus på uddannelse og kompetenceunderstøttelse. Det gør vi både fordi det er nødvendigt i en konstant foranderlig branche, og fordi vi ønsker at sikre, at vi hele tiden kan være foran med den bedste og nyeste viden og vejledning. Derudover tror vi på, at glade og dygtige medarbejdere er med til at give glade og tilfredse kunder – det er noget vi gerne vil satse på og vi kan se, at det virker!

Hvad kommer der til at ske i 2022?

I 2022 ser vi allerede nu frem mod en fortsat udvikling og vækst i RIT, og vi glæder os til at tage imod endnu flere nye kolleger og kunder. Vi lukkede regnskabsåret 31. august 2021, og kan derfor allerede nu se hvordan det første kvartal i regnskabsåret ser ud – og det er bestemt fortsat positivt med en omsætningsvækst på mere end 40% i forhold til samme periode i sidste regnskabsår.

Hvis vi skal se i krystalkuglen, så vil det kommende år især være præget af, at endnu flere flytter fra en lokal server til en hostet platform kombineret med et væld af cloudløsninger. Sikkerhedstruslerne vil fortsat buldre derudaf, så har I ikke allerede fået installeret opdaterede sikkerhedsværn med multi-faktor logon for alle, udvidet antivirus (RIT Endpoint Protection 360) og Total Security på firewall’en, så haster det.

Derudover venter der også en stor opgave med licensering. Microsoft har i sidste halvår af 2021 varslet store ændringer til deres Microsoft 365 løsning, med deres ”New Commerce Experience”. For RIT har efteråret derfor også involveret en del planlægning, så vi kan være på forkant med ændringerne, og ikke mindst være klar til at vejlede vores kunder i, hvad det betyder for lige præcis dem.

Sidder du selv med ansvaret for Microsoft 365 licenser, men er i tvivl om, hvad det betyder for dig eller din virksomhed, så kontakt os endelig – vi er klar til at finde en løsning der passer præcis til dit behov.

Tak for 2021

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med vores kunder, og ikke mindst til fortsat at kunne byde nye velkommen hos RIT.

Til mine kollegaer vil jeg sige: Godt kæmpet! Bliv ved – I leverer en fantastisk indsats, og jeg glæder mig dagligt over den konstante vilje til at løse selv de sværeste, tekniske og nørdede udfordringer! Tak for det.

Til slut vil jeg blot ønske jer alle, både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer, en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i 2022.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.