Årets Xerox Partner 2014

Vi føler, at vi har grund til at være ekstra glade hos Røsfeld IT!

På det årlige fælles Xerox kickoff i januar blev Røsfeld IT nemlig kåret til ’Årets Xerox Partner’. Vi har arbejdet hårdt på vores forretningsområde med print og printløsninger og vores Xerox specialister har i 2014 styrket kompetencerne på alle fronter, så vi er meget stolte over at vi nu får denne kåring.

Læs her hvad der bl.a. ligger til grund for kåringen:

“Stort og velfortjent tillykke til Røsfeld IT A/S og Jeres fantastiske team af Xerox specialister. Det varmer for os, at det er  Røsfeld IT A/S, der har vundet titlen som ’Årets Xerox Partner’. Vores fælles rejse hertil har været lang og spændende, og vi er nået i mål med et rigtigt partnerskab. TAK.

Røsfeld IT A/S har med succes videreført Xerox’ service i Jeres eget regi som Xerox Authorized Service Provider. I har udbygget kompetencen indenfor produktionsprint til den grafiske branche og dermed opnået status af Xerox Advanced Partner. I har også opnået en kraftig vækst på Managed Print Services og I har generelt præsteret vækst siden starten af partnerskabet for 6 år siden. Tilmed har I nået at udføre Xerox certificeringer på alle Jeres ansatte. Stort tillykke med titlen som ’Årets Xerox Partner’.

Best Regards
Kirsa Christensen
General Manager – Channels Group Denmark
Xerox A/S”

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.