Bruger du Apps? Nu er der også Apps på printeren

https://www.youtube.com/watch?v=VGZbh7h-yVI

Xerox ConnectKey Technologi – Video: Xerox

Xerox ConnectKey forvandler printeren til en intelligent assistent, hvor det er muligt, at bruge flere forskellige Apps.

Udover at kopierer, scanne, faxe og printe, så oversætter, deler og opretter den også elektroniske dokumenter, med få klik på skærmen. ConnectKey teknologien gør dette med en cloud-baseret forbindelse.

Nu kan multifunktionsprinteren endnu mere

Nedenstående eksempler er ét ud af mange eksempler på, hvad ConnectKey teknologien kan gøre for kunden.

 • ConnectKey. Xerox’ banebrydende ConnectKey software platform kan på samme måde som en smartphone give mulighed for APP’s, som kan laves til virksomhedens behov.
 • Løbende opdatering. Printerens software og APP’s kan løbende blive opdateres med yderligere funktionalitet. Opgraderingerne sørger for at tilpasse printeren til måden som virksomheden arbejder på, og gør det muligt, at effektivisere virksomhedens printer-platform.
 • Cloud og mobil. Xerox ConnectKey gør at alle mobile enheder kan printe og connecte med virksomhedens printer. Alle bruger cloud-baserede tjenester som Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive og Office365 til at gemme og dele filer. Andre ConnectKey APP’s forenkler forbindelsesprocessen med e-mail-konti, DocuShare eller Microsoft Office-værktøjer, hvilket giver mobilbrugere øjeblikkelig adgang til opdateret information. Det gør det nemmere end nogensinde før at printe for alle medarbejdere, hvilket bidrager til en optimering af workflowet.
 • Simpel brugerflade. På den store touchskærm er app-interfacet opgraderet, så det nu er endnu mere simpelt og nemmere at individualisere. Den tabletlignende berøringsskærm giver dig mulighed for at trække, knibe og trykke på samme måde som på en tablet eller smartphone. Det er mere intuitivt og enklere at bruge end nogen konkurrents frontpaneler. Du kan tilpasse de ikoner, du ser på din berøringsskærm.
 • Bedre omkostningsstyring. Uanset hvilken standard indstilling maskinen leveres med er den indbyggede teknologi altid kun til én arbejdsgang, og på den måde kan der styres, hvem der printer hvad og hvornår. Der kan også begrænses til at udskrive bannersider, og altid printe tosidet. Det er med til at spare virksomheden og miljøet for spild og frås med ressourcerne.
 • Parring med QR-koder. Brug mobile enheder til at printe fra, nemt og hurtigt når den mobile enhed parres til printeren ved hjælp af en unik QR-kode.
 • Styr på sikkerheden ved print. ConnectKey teknologien beskytter mod uønsket adgang til enheder, og sørger for at dokumentfiler krypteres og slettes efterfølgende fra systemet, når de er printet, så intet svæver i usikkerhed på netværket. Din printer skal ikke være et svagt led i din IT-sikkerhed. Multifunktionsprintere med ConnectKey sikrer din data mod malware i samarbejde med McAfee.

Ønsker du at se vores udvalg af Xerox printere, kan du læse mere her.

Røsfeld IT A/S er autoriseret forhandler og serviceudbyder af Xerox kontorprintere og grafiske produktionsprintere. Hvordan det tilfører vores kunder værdi, kan du læse mere om her.

Hvis du gerne vil have en snak med en af vores printereksperter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7022 2180.

  Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.  Se privatlivspolitikken her.