Få overblik over virksomhedens IT-sikkerhed hos RIT

I takt med at virksomhederne bliver mere digitale, stiger behovet også for at sikre, at virksomhedens IT-systemer er tilstrækkeligt beskyttet, så IT-kriminelle ikke kan få adgang til data og personlige oplysninger. Dette så vi blandt andet under Coronanedlukningen, hvor mange måtte investere i nyt IT-udstyr, for at medarbejderne kunne arbejde hjemmefra. Samtidig stiger risikoen for cyberangreb, hvilket også skaber et øget behov for at sikre en god IT-sikkerhed.

På trods af dette er mere end halvdelen af de danske virksomheder ikke bevidste om eventuelle sikkerhedshuller på deres IT-systemer. Det viser en ny undersøgelse, som du kan læse mere om herunder.

 

Virksomhederne mister overblik over IT-sikkerheden

Ifølge en undersøgelse udarbejdet af cybersikkerhedsfirmaet Trend Micro er 53% af de danske virksomheder ved at miste overblikket over deres IT-sikkerhed. Over halvdelen af de danske virksomheder er således ikke klar over, om deres IT-systemer er tilstrækkeligt beskyttede.

Hvis IT-sikkerheden ikke er optimal, er dette med til at gøre virksomhederne sårbare overfor IT-kriminelle. Derfor er det vigtigt, at der sættes et øget fokus på at få tjekket og testet IT-systemerne, for at sikre at IT-sikkerheden er i orden.

Undersøgelsen fra Trend Micro er lavet på baggrund af 6.297 beslutningstagere fra 29 forskellige lande, og viser blandt andet også, at 70% af de danske virksomheder er bekymrede over, at der er et stigende antal kanaler, som de IT-kriminelle kan angribe virksomheden igennem.

På trods af dette har virksomhederne ikke overblik over IT-sikkerheden på IT-systemerne. Det kan ifølge undersøgelsen skyldes, at der mangler gennemsigtighed på de IT-systemer der bruges, samt at virksomhederne ikke har de nødvendige værktøjer til at kortlægge risikoen for IT-angreb.

 

Få en IT-sikkerhedsgennemgang hos RIT

Er du en af de 53% af danske virksomheder, som er ved at miste overblikket over IT-sikkerheden? Så kan der være behov for at få hjælp hos en kompetent IT-partner. Virksomheder, som ikke har styr på IT-sikkerheden, er i øget risiko for at blive ramt af hackerangreb og nedbrud, og det kan være en dyr affære at rette op på igen. Derfor er det vigtigt, at virksomheden har taget de nødvendige forholdsregler og fået styr på IT-sikkerheden.

Hos RIT har vi en bred viden om IT-sikkerhed og en stor erfaring med at lukke sikkerhedshuller og implementere de rette sikkerhedsløsninger. Mangler du overblik over din virksomheds IT-sikkerhed, kan vi derfor være behjælpelige.

Vi tilbyder en 360 graders IT sikkerhedsgennemgang af din virksomheds IT-systemer. Her foretager vi et grundigt sikkerhedstjek med henblik på at opdage eventuelle sikkerhedshuller. Vi kan derudover hjælpe dig med at danne overblik over din virksomheds IT-infrastruktur, så du ved, hvor du skal sætte ind med de rette IT-sikkerhedsløsninger for at beskytte virksomheden mod eventuelle hackerangreb.

Ønsker du en IT-sikkerhedsgennemgang, kan du kontakte os på 70 22 21 80 eller på info@rit.dk. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og laver en grundig sikkerhedsgennemgang af dine IT-systemer, så du kan komme i gang med at højne IT-sikkerheden i din virksomhed.

Send formularen…

…vi vender tilbage hurtigt

Send formularen…

…vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.