Få tilskud til rådgivning inden for IT-sikkerhed gennem SMV:Digital

Digital sikkerhed er et vigtigt emne, som alle virksomheder bør have stort fokus på. Med krigen i Ukraine er flere virksomheder også blevet opmærksomme på vigtigheden af at have en god IT-sikkerhed, som kan beskytte virksomhedens IT-systemer og data mod cyberangreb.

Trods dette er det endnu ikke alle, der har helt styr på IT-sikkerheden. Hvis virksomheden derfor bliver ramt af et IT-nedbrud, kan det således få konsekvenser for den daglige drift og medføre tab af data såvel som økonomiske tab.

En god IT-sikkerhed bør derfor være en prioritet i alle virksomheder – store som små. Vil du gerne øge sikkerheden og beskytte din virksomhed mod angreb, har du nu mulighed for at søge om tilskud til rådgivning omkring IT-sikkerhed gennem SMV:Digital.

 

RIT er rådgiver hos SMV:Digital inden for IT-sikkerhed

SMV:Digital har lavet en række tilskudspuljer, der har til formål at styrke små og mellemstore virksomheders digitale omstilling og digitale vækst. Som virksomhed har du mulighed for at ansøge om tilskud inden for privat rådgivning, investering i teknologi samt digital kompetenceudvikling.

Hos RIT vil vi gerne hjælpe virksomheder med at øge sikkerheden på virksomhedernes IT-systemer. Derfor er vi en del af tilskudsordningen, og tilbyder rådgivning inden for alle IT-sikkerhedspuljer. RIT er specialister i IT, og kan derfor tilbyde rådgivning omkring generel IT-sikkerhed samt IT-sikkerhedsløsninger, sikker datahåndtering, IT-systemer og meget mere.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed. Dermed får du en skræddersyet rådgivning, der er tilpasset jeres nuværende sikkerhedsniveau, og som kan være en hjælp til at øge IT-sikkerheden i virksomheden.

 

Sådan søger du puljerne

Puljerne til rådgivning går fra 25.000-100.000 kr., og kan søges af alle virksomheder med dansk CVR-nummer og 2-249 medarbejdere. Hvor meget du kan få i tilskud, afhænger af antallet af ansatte i virksomheden. Derudover er der også nogle ansøgningskrav, som ligeledes afhænger af, hvilken pulje du ønsker at søge.

Under hver tilskudspulje finder du skabeloner, som du skal bruge, når du skal forberede din ansøgning. Her skal du blandt andet beskrive din virksomhed samt skrive noget om din virksomhed vækstambitioner, udfordringer, og hvilket projekt tilskuddet skal gå til.

Hvis du gerne vil have hjælp til din IT-sikkerhed, kan du søge en af tilskudspuljerne på SMV:Digitals hjemmeside. Puljerne åbner for ansøgninger i efteråret, men du kan allerede nu gå ind og se mere om de forskellige tilskudspuljer. Vær desuden opmærksom på, at puljerne går efter først-til-mølle.

Ønsker du vores egen IT-rådgiver Kim Bonde, som har mere end 20 års erfaring med GDPR-rådgivning og IT-sikkerhed, til dit projekt gennem SMV:Digital, kan du kontakte Brian Niebuhr på mail: bni@rit.dk eller på telefon: 50 60 56 14.

 

Send formularen…

…vi vender tilbage hurtigt

Send formularen…

…vi vender tilbage hurtigt

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.