Nyd sommerferien uden bekymringer

Mange går på sommerferie i dag, og derfor har mange virksomheder også lav aktivitet gennem de kommende uger. Det betyder dog ikke, at virksomhedens IT-systemer kan gå i dvale – de er fortsat nødvendige for jeres daglige drift. Derfor står vi også klar til at hjælpe jer gennem hele sommeren!

Uanset om du har en aftale med os i forvejen eller ej, kan du få fat i os som normalt. Har du behov for support, kan du kontakte os på telefon 87 36 88 99 eller udfylde vores support-formular her.

Brug sommeren på at styrke jeres IT-sikkerhed

Sommeren er også et oplagt tidspunkt, at gennemgå og styrke jeres IT-systemer og -sikkerhed. Vi kan hjælpe med at øge virksomhedens IT-sikkerhed nemt, hurtigt og billigt!

IT-sikkerhed kan være utrolig kompliceret, men her har vi listet de 3 ting I bør se på først:

  1. Indfør multi-faktor login for alle virksomhedens systemer
  2. Backup af Office365
  3. Kontroller om jeres firewall er af typen ’next generation’ eller UTM

Det er tre ting som alle virksomheder bør have, og det er nemt og billigt at indføre og løfter sikkerhedsniveauet markant. Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til at løfte sikkerhedsniveauet i din virksomhed (ring på telefon 70 22 21 80 eller udfyld kontaktformularen her)

Er du i tvivl om, hvad de tre trin omfatter, har vi uddybet dem her:

Multi-faktor login (MFA) findes i en mindre sikker udgave kaldet 2-faktor login som vi ikke anbefaler, da det er falsk tryghed. Vær også opmærksom på at det er de færreste som kan nøjes med 2-faktor login til Office365, da resten af virksomhedens systemer jo også skal beskyttes. MFA er den sikkerhedsløsning, som hurtigst og billigst giver mest sikkerhed for pengene.

Backup af Office365 er vigtig, fordi der som standard kun er synkronisering af data med i løsningen. Det betyder at eventuelle fejl og mangler bliver synkroniseret med rundt og så er man lige vidt, hvis man har brug for backup data. I stedet skal der laves en asynkron backup. I dag findes der standardværktøjer til det, så det er også både nemt og billigt at komme i gang med. Der tages backup af både Outlook data (mail og kalender), OneDrive/SharePoint og Teams.

En firewall med UTM services er vigtig, fordi sikkerhedstruslerne gør at virksomheden skal have et mere avanceret værn. Traditionelle firewalls lukker/åbner blot for porte, og det er langt fra nok i dag. Løsningen er en række sikkerhedsfeatures som alle følger med i ’Total Security’ pakken, når RIT leverer en firewall. Sikkerhedspakken har en lav månedlig betaling inkl. løbende opdateringer og overvågning. Virksomheden slipper derfor for større investeringer i sikkerhed og firewall, der blot står og bliver forældet.

Der er flere sikkerhedsfeatures, man skal overveje i sin virksomhed, men ovenstående er de tre vigtigste, så mangler I en eller flere af dem, vil vi kraftigt opfordre til at gøre noget ved det.

 

Vi ønsker jer alle en god sommer! 

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.