Ransomware angreb – er dine data truet

Cyberkriminalitet rammer, der hvor du er allermest sårbar.
Beskyt dine enheder mod cyberangreb og pengeafpresning. I løbet af få sekunder kan års arbejde og data gå tabt, cyber-kriminalitet, er begyndt at angribe personlige filer og netværksenheder, også hos mindre virksomheder samt private.

Det er kriminelle der står bag og benytter pengeafpresning, enten udløst ved at narre brugere til at klikke på vildledende links eller ved at udnytte systemets sårbarheder. Det kan også ske at filer bliver slettet permanent. De kriminelle kræver derefter løsesumsbetalinger for en nøgle, der kræves for at dekryptere og få adgang til filerne igen. Det er derfor vigtigt at identificere, beskytte, opdage, reagere og komme sig hurtigt fra enhver cyberhændelse, kontakt os, hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Stop krypteringsprocessen, hurtigt og effektivt, uanset om et angreb starter på en mobiltelefon, en IOT-enhed via e-mail, website drive-by-attack, USB-kabel eller uforvarende, blev implementeret af nogen i din organisation. Vi har løsninger til SMB og Enterprise.

Cyber-kriminalitet/angreb er en meget alvorlig og reel trussel, der for de fleste virksomheder er mere sandsynlig end f.eks. traditionelt indbrud, bedrageri eller konkurs.

Ring på tlf. 70 22 21 80, send mail til info@rit.dk eller udfyld formularen herunder, for at komme i kontakt med os.

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.