RIT inviterer

 

Som tak for det gode samarbejde inviterer RIT vores kunder og samarbejdspartnere med i biografen, for at se filmen Alita: Battle Angel i 3D. Dette sker i samarbejde med WatchGuard, som leverer vores WatchGuard systemer.

Det hele foregår i CinemaxX hvor vi har lejet område til spisning samt biografsal så vi kan mødes om hyggen i ro og mag.

Inden filmen byder vi på sandwiches og lidt at drikke, i vores eget ’RIT område’. Her vil du også få anledning til at møde WatchGuard, repræsenteret af vores kontaktpersoner fra Commaxx, som er vores WatchGuard forhandlere samt vores øvrige deltagende kunder. Et rent networking arrangement – hvis du spørger os!

Vi har sørget for bio-menuer til alle, som består af popcorn og sodavand, så det er lidt lækkert til ganen under filmen.

 

Programmet for aftenen

17.30    Ankomst og udlevering af billet

17.45    Vi byder på sandwiches og drikkevarer

18.15    Dørene til salen åbner

18.30    Kort velkomst i salen

18.35    Filmstart

 

Er du kunde ved RIT og ønsker at deltage, så venligst kontakt os på info@rit.dk

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Om filmen

Filmen Alita: Battle Angel er et episk eventyr om håb og selvkontrol. Den kvindelige cyborg Alita vågner uden hukommelse om hvem hun er, i en fremtid hun på ingen måde genkender. Den empatiske professor Ido har reddet Alita fra skrotning og ser hurtigt, at bag den skrottede cyborg skal gemmer der sig en sjæl af en ung kvinde med en ekstraordinær fortid. Professoren forsøger at skærme Alita fra hendes fortid, mens Alitas nye smarte ven Hugo gerne vil hjælpe med at trigger Alitas hukommelse og minder. Snart begynder Alitas mystiske fortid at indhente hende. Hun finder ud af at hun kan være nøglen til at redde hendes familie, venner og den verden hun er begyndt at holde så meget af. Det kræver dog hendes største selvkontrol at holde sig på den smalle sti, som er vejen til at redde alt det hun elsker. Actionfilmen er baseret på Yukito Kishiros manga-serie ’Gunnm’ eller ’Battle Angel Alita’, Robert Rodriguez (SIN CITY) er instruktør mens James Cameron (AVATAR) er producer på denne filmatisering.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.