Steen Lysgaard og Computerservice.dk bliver en del af RIT

Vi har pr. 21. februar 2022 haft fornøjelsen af at byde Steen Lysgaard velkommen i RIT-familien. Steen har i Computerservice.dk gennem mere end 20 år hjulpet virksomheder med deres IT-drift og IT-support i Aarhus og omegn. Vi glæder os til et tæt og stærkt samarbejde med Steen samt med kunderne hos Computerservice.dk, og vi glæder os til i fællesskab at yde en endnu bedre service.

Fordele for kunderne

Steen vil fortsat være jeres faste mand. En af de helt klare fordele ved, at Steen er blevet en del af RIT er, at der altid vil være en, der tager telefonen på 87 36 88 99, når du har behov for hjælp – også selvom Steen eller en af de andre systemkonsulenter er ude på en opgave. Derudover er der også en lang række andre fordele for dig som kunde hos RIT. Du kan stadig få hjælp til alt det, som Steen tidligere har hjulpet med, og derudover har vi et endnu større fokus på IT-sikkerhed, backup af virksomhedens data og systemer samt dokumentation.

Som kunde hos Computerservice.dk har du allerede modtaget en mail om, hvilken betydning Steens nye rolle hos RIT kommer til at betyde for dig. Har du spørgsmål om processen med flytningen af dine aktiviteter til RIT, står Steen og vores andre erfarne konsulenter naturligvis klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst får udnyttet de muligheder, som RIT tilbyder.

Velkommen hos RIT

Hos RIT er vi glade for at kunne byde velkommen til Steen og kunderne ved Computerservice.dk, og vi glæder os til et stærkt samarbejde.

Hos RIT brænder vi for at hjælpe virksomheder med deres IT, så de blot kan læne sig tilbage og sige ”Vores IT virker bare”. Vi er uafhængige og kan derfor både rådgive om og implementere den IT-løsning, der passer bedst til vores kunders aktuelle behov.

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, som har deres egen tekniske kontaktperson, der kender virksomhedens IT-infrastruktur. Det gør os i stand til altid at tilbyde de bedste løsninger, som vores kunder får bedst gavn af.

Vil du se mere om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med, har vi samlet et par links herunder:

Kontakt

Steen kan fremover træffes på telefon 81 88 22 29 og mail sly@rit.dk.

Den hurtigste måde at få hjælp til dagligdags IT-udfordringer er ved at kontakte RIT Helpdesk på helpdesk@rit.dk og telefon 87 36 88 99.

Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen:

    * = Obligatorisk felt

      Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.      Se privatlivspolitikken her.