Stor opgradering: Se hvad de nye Xerox-modeller kan

Det virksomhederne får ud af den nye teknologi i Xerox Multifunktionsprintere fra den nye Xerox ”i-serie”, kan opsummeres i fire højdepunkter: Øget produktivitet, bekvemmelighed, omkostningsstyring og sikkerhed.

Opgraderingen gælder vores to mest solgte serier af multifunktionsprintere: WorkCentre 7200 og 7800, som nu er blevet til 7200i og 7800i.

Nu kan multifunktionsprinteren endnu mere

xerox printer set forfra

Xerox WC 7830i – Billede: Xerox

Som navnet multifunktionsprinter antyder, kan en multifunktionsprinter allerede rigtig meget, men nu kan de endnu mere:

 • Version 2.0. Xerox’ banebrydende ConnectKey software platform er nu kommet i version 2.0, der på samme måde som en smartphone giver mulighed for APP’s, som kan laves til virksomhedens behov
 • Løbende opdatering. Printerens software og APP’s kan løbende blive opdateres med yderligere funktionalitet.
 • 100 % parat til cloud og mobil. Xerox ConnectKey er nu opgraderet, så alle mobile enheder kan printe og connecte med virksomhedens printer. Det gør det nemmere end nogensinde før at printe for alle medarbejdere, hvilket generelt bidrager til en optimering af workflowet.
 • Ny brugerflade gør det simpelt. På den store touchskærm er app-interfacet opgraderet, så det nu er endnu mere simpelt og nemmere at individualisere. Den logiske navigation gør brugerens printoplevelse til en fornøjelse.
 • Bedre omkostningsstyring. Den opgradere MFP vil blandt andet slette to identiske jobs og advare mod uoriginale forbrugsstoffer. Det sparer virksomheden og miljøet for spild og frås med ressourcerne.
 • Parring med QR-koder. Brug mobile enheder til at printe fra, nemt og hurtigt når den mobile enhed parres til printeren ved hjælp af en unik QR-kode.
 • Styr på sikkerheden ved print. Xerox har fokus på sikkerheden omkring dine print. Alle dokumentfiler krypteres og slettes efterfølgende fra systemet, når de er printet, så intet svæver i usikkerhed på netværket. Din printer skal ikke være et svagt led i din IT-sikkerhed.

Med disse opgraderinger på ConnectKey-softwaren og printerne i i-serien, tilpasses printeren til måden som virksomheden arbejder på, og gør muligt at effektivisere virksomhedens printer-platform, så det ikke bare er mobiltelefonerne, der skal være ”smarte”.

Røsfeld IT A/S er autoriseret forhandler og serviceudbyder af Xerox kontorprintere og grafiske produktionsprintere. Hvordan det tilfører vores kunder værdi, har vi skrevet om her.

Du kan læse mere om de enkelte modeller fra Xerox WorkCentre 7800i-serien her og Xerox WorkCentre 7220i her. Hvis du gerne vil have en snak med en af vores printereksperter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7022 2180.

xerox diaplay

Xerox WorkCentre 7830i interface – Billede: Xerox

  Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.  Se privatlivspolitikken her.