XP er død, XP længe leve

XP er død, XP længe leve… Denne gang mener de det. Microsoft stopper for support og sikkerhedsopdateringer til Windows XP 8. april 2014. Læs her mere om en række ydelser, der gør det nemt at løse problemet.  Microsoft har tidligere udsat dødsstødet for det mest populære Windows styresystem nogensinde; men den 8. april 2014 lukker de helt ned for supporten af Windows XP. Windows XP blev lanceret i oktober 2001, så den har gjort det godt, og nu hvor Windows 8.1 har løst de værste udfordringer med Windows 8, er det vejen frem.

Windows 7 var et fremragende oeprativsystem, men Windows 8.1 er bedre, hurtigere og mere sikker, så Windows 8.1 vil være det rigtige valg for langt de fleste. Ud over Windows XP, lukker Microsoft også for supporten af Internet Explorer 6 til Windows XP, Office 2003 pakken, Exchange Server 2003 og Exchange Server 2010 Service Pack 2 og ældre.

Nyere servicepakker til Microsoft Exchange Server 2010 vil forsat blive understøttet.

Vi har lavet 2 pakker til dig, der fortsat har pc’er med Windows XP:

 1. Opgrader Windows XP til Windows 8.1. Det koster licensen samt typisk 1-2 timers arbejde. Frem til 1. juni 2014 tilbyder vi pakke med licens og opgradering til fast pris på 1.800,- ekskl. moms.
  De fleste pc’er med XP kan godt opgraderes til nyere operativsystem, da de nyere kræver mindre og giver bedre performance, tilmed med et markant højere sikkehedsniveau.
 2. Udskift din XP pc til helt ny pc med nyeste Windows operativsystem. Det kunne fx være en Lenovo ThinkPad eller en af de nye HP EliteBooks, der er beregnet til erhvervslivet.
  Ved køb af HP EliteBook giver vi frem til 1. juni 2014 en gratis 3 års onsite HP CarePack med i købet. Det betyder, at såfremt du får hardware problemer, så får du hjælp på stedet uden omkostninger for dig.
  Ved samtidig udskiftning af mere end 2 XP pc’er giver vi 25% rabat på tidsforbruget med at få overflyttet data og programmer mv. til den nye pc, så den nye pc både giver dig højere sikkerhed og produktivitet.

Vælger du at løbe risikoen og beholder Windows XP, står vi naturligvis parat til at hjælpe med rensning og geninstallation af pc’en, hvis den bliver inficeret med virus. Det tager typisk 2-4 timer for en erfaren IT-systemkonsulent, og for det meste men ikke altid kan dataene reddes. Frem til 1. juni 2014 tilbyder vi rensning og geninstallation med et fast tidsforbrug på 2 timer.

Kontakt os og bliv hjulpet af med dine Windows XP udfordringer.

Du får svar/oplæg/tilbud indenfor 2 hverdage.

 

  Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.  Se privatlivspolitikken her.